Fietstour door Brooklyn

Fietsen door Brooklyn

Met deze fietstour door Brooklyn komt u langs alle hoogtepunten van deze populaire wijk in New York. In ongeveer vier uur fietsen passeert u de leukste plekken in Brooklyn, zoals Brooklyn Bridge Park, DUMBO en Williamsburg. Onderweg vertelt de gids alles over de highlights die langskomen. Na deze uitgebreide tocht kunt u met zekerheid zeggen dat u een nieuw stukje New York heeft leren kennen!

Helaas is deze tour op dit moment niet beschikbaar. Als vervanging:

Boek hier uw tour door Lower Manhattan en Brooklyn met Engelstalige gids
Boek hier uw fietsverhuur voor de Brooklyn Bridge

Ontdek Brooklyn

Brooklyn is upcoming. Met zijn leuke barretjes, restaurants en winkels is deze wijk de nieuwe place to be in New York. Om te beginnen vindt u er al een van de hoogtepunten van de stad: het uitzicht op de prachtige skyline van Manhattan. Tijdens de fietstour door Brooklyn kunt u in Brooklyn Bridge Park genieten van dit mooie uitzicht. U leert ook meer over de Nederlandse roots van New York in Red Hook (Rode Hoek), kunt de beroemde foto van de Manhattan Bridge maken vanuit DUMBO, uw ogen uitkijken in de hipste wijk van de stad Williamsburg en even bijkomen van het fietsen tijdens een tochtje met de East River Ferry.

Erics Tip: Vindt u vier uur fietsen net iets te lang? Dan is het ook mogelijk om een wat kortere fietstour door Brooklyn en Lower Manhattan te doen. Deze fietstour komt ook langs veel leuke plekken in Brooklyn én u gaat over de brug naar Manhattan om o.a. Chinatown te verkennen.

Fietsen door Brooklyn - Brooklyn Bridge Fietsen door Brooklyn - Fietsverhuur

Praktische informatie

  • Vertrekpunt: Gowanus, Brooklyn
  • Vertrektijd: 9.30 uur, zie voor de beschikbare dagen hieronder
  • Duur: 4 uur

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief