Bad Cinderella op Broadway Tickets

Bad Cinderella op Broadway tickets

Koop uw Bad Cinderella op Broadway tickets voordat u naar New York vertrekt. Het kopen van uw theater tickets online is makkelijk en bespaart u tijd en geld. Bezoek het Imperial Theatre om dit buitengewone sprookje te zien, dat is geschreven door Andrew Lloyd Webber. In Belleville is alles perfect, behalve Cinderella. Wanneer ze haar enige vriend dreigt kwijt te raken, doet Cinderella er alles aan om dat te voorkomen, ook al kost dat wel wat.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Contents

Het leven in Belleville

In het mooie koninkrijk van Belleville is alles perfect; de velden liggen er prachtig bij, de mensen zijn vriendelijk en de prins is erg charmant. Een persoon staat alleen in de weg van de pure perfectie; Cinderella (Assepoester). De enige vriend van het buitenbeentje is prins Sebastian, waar eveneens niemand naar omkijkt. Pas wanneer zijn oudere broer, Prince Charming, verdwijnt komt hij in de schijnwerpers te staan. Omdat hij de koninklijke erfgenaam is, moet hij trouwen. Met het idee dat Cinderella haar enige vriend verliest aan de kroon, bezoekt ze de Godmother die alles kan oplossen. Al zit daar wel een prijskaartje aan…

Bad Cinderella op Broadway tickets - Cast

Een buitengewoon sprookje

Bad Cinderella is een musical van Andrew Lloyd Webber, hij schreef onder meer Phantom of the Opera en Evita. Het is een grappige vertaling van het boek van Emerald Fennell. De Broadwayshow wordt geregistreerd door Laurence Connor, wie ook de regisseur was van Les Misérables. De magische musical met een boodschap, geestige teksten en uitbundige muziek, wordt een van de beste werken van Webber genoemd.

Hoe koop ik Bad Cinderella op Broadway Tickets?

De Bad Cinderella op Broadway tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Voor deze musical ontvangt u uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling een e-mail met de QR-codes! Toon deze QR-code op uw telefoon in het theater en geniet. Stuur me een e-mail als u wilt boeken voor groepen van tien personen of meer.

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • U hoeft geen app te downloaden of uw tickets te printen. U hoeft alleen de QR-code te tonen
 • Gegarandeerd echte tickets
 • Best beschikbare stoelen, altijd naast elkaar
 • Een toegewijde helpdesk: u kunt altijd direct contact met mij opnemen
 • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash, Apple Pay, creditcard of PayPal
 • Kiest u voor een flexticket, dan is annuleren mogelijk voor de datum dat de show plaatsvindt.

Informatie over de voorstelling

 • Minimum leeftijd: Aanbevolen voor 10 jaar en ouder. Kinderen onder de 4 jaar worden niet toegelaten in het theater.
 • Duur: 2 uur en 25 minuten
 • Locatie: Imperial Theatre, (249 West 45th Street)
 • Toegankelijkheid: T
 • Klik hier voor de zaalplattegrond van het Imperial Theatre
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets