Yotel Hotel in New York

Yotel in New York

Yotel is een nieuw hotel geopend in 2011 vlakbij Times Square in New York. Yotel is een modern en innovatief hotel dat luxe, service en comfort biedt voor een zacht prijsje – dit is het uitgangspunt van de accommodatie. Yotel is een oase van rust midden in de drukke stad New York en heeft klantvriendelijkheid en service voorop staan.

Boek hier Yotel Hotel in New York via Hotels.com

Eenvoudig en Klantgericht

Yotel bevindt zich in een nieuw gebouw met veel nieuwe elektronische snufjes. Ook het personeel heeft zich geheel gewijd aan het comfort van hun gasten; het is uiteraard de bedoeling dat gasten het naar hun zin hebben in het Yotel hotel! Zo kunt u in het hotel automatisch in- en uitchecken; dit is niet alleen handig voor u, maar – zo is de filosofie – op deze manier houden de medewerkers meer tijd over om u van dienst te zijn.

Compact maar Comfortabel

De kamers in het Yotel zijn weliswaar niet groot, maar zijn wel op een slimme manier ingericht: alles is compact en u kunt als gast overal gemakkelijk bij. Zo zijn er bijvoorbeeld opslagruimtes verwerkt in de bedden. Bovendien zijn de kamers voorzien van stille airconditioning, zodat gasten echt kunnen genieten van de rust in het hotel. In het Yotel hotel zijn geen minibars op de kamers te vinden en is er ook geen aanbod van roomservice. Dit is echter met opzet gedaan. Op deze manier kunnen overnachtingen goedkoop blijven!

Yotel in New York - Bed Yotel in New York - Badkamer

Faciliteiten

Uiteraard is er wel extra moeite gedaan om deze ontbrekende services te compenseren; op elke verdieping is een gezellige keuken ingericht met gratis warme dranken, gezuiverd water en ijsblokjes. Hier kunt u op elk gewenst tijdstip gebruik van maken! Daarnaast is de vierde verdieping van het hotel geheel gewijd aan eten en ontspanning: hier bevinden zich onder andere het restaurant ‘DohYO’, een viertal bars en het grootste hotelterras van de stad New York.

Yotel in New York - Rooftop Yotel in New York - Recreatiekamer

Ligging en Bereikbaarheid

Het Yotel hotel ligt in het hartje van New York, op 5 minuten lopen van Times Square. Yotel is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer: er zijn tal van metro’s die hier in de buurt stoppen zoals de A, C en E met de metro stop 42nd Street. Voor een betaalbare overnachting in een luxe en servicegericht hotel brengt u een bezoekje aan het Yotel hotel in New York; dit staat garant voor een onvergetelijke belevenis!

Boek hier Yotel Hotel in New York via Hotels.com

Yotel in New York - Check In Yotel in New York - Ontbijt Muffins

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief