The Color Purple op Broadway Tickets

The Color Purple op Broadway

Bestel The Color Purple op Broadway tickets voor u naar New York gaat. Dit is veilig en makkelijk en het vooraf boeken van musicaltickets bespaart u zowel geld als tijd. Deze musical, die speelt in het Bernard B. Jacobs Theatre, is gebaseerd op het bekende boek van Alice Walker dat al eens werd verfilmd met Oprah Winfrey in de hoofdrol. Winfrey heeft deze musical geproduceerd en ook in deze productie zijn verschillende hoofdrollen weggelegd voor bekende namen, waaronder Orange is the New Black-actrice Danielle Brooks, die hiermee haar Broadway-debuut maakte. De musical was genomineerd voor vier Tony Awards, waaronder Best Revival (beste al eerder opgevoerde musical).

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Jazz- en gospelmuziek op Broadway

The Color Purple speelt zich af in het Amerika van begin twintigste eeuw en gaat over de jonge, donkere Celia, die door haar vader wordt misbruikt. De kinderen die hieruit geboren worden, laat hij ‘verdwijnen’ en Celia wordt uitgehuwelijkt aan een lokale boer, die haar niet als echtgenote behandelt, maar als huishoudelijke hulp. Celia beschikt door deze omstandigheden over weinig gevoel voor eigenwaarde, tot ze bevriend raakt met een zangeres die haar laat geloven in de mogelijkheid om haar leven volledig om te draaien. Met het indrukwekkende verhaal en de opzwepende jazz- en gospelmuziek die het begeleiden, is deze musical een aanrader!

Hoe koop ik The Color Purple op Broadway tickets?

Het kopen van tickets is eenvoudig. Hierboven kunt u de datum selecteren waarop u wilt gaan. U krijgt dan een overzicht te zien van welke kaartjes nog beschikbaar zijn. U kunt vervolgens aangeven hoeveel u er wilt, ze aan uw winkelmand toevoegen en meteen afrekenen. Nadat u betaald heeft, ontvangt u een bevestiging per e-mail met een voucher. Op de dag van de voorstelling kunt u de voucher minstens een uur van tevoren bij het theater inwisselen voor de tickets.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

The Color Purple op Broadway - Show in New York The Color Purple op Broadway - Cast

Waarom kopen via NewYork.nl?

  • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
  • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
  • Geen tussenpartijen, duidelijk bij wie u koopt
  • Betrouwbaar, veilig en snel
  • Betalen met iDeal, Bancontact/Mister Cash of PayPal

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van negen personen of meer.

Erics Tip: The Color Purple is geen klassieke Broadwaymusical met vrolijke liedjes, een spectaculair decor en dansjes waarbij je wilt meebewegen. Het is meer ‘down to earth’, waardoor u zich echt op het verhaal en de teksten kunt concentreren. De cast is geweldig en bij de voorstelling die ik bijwoonde kreeg de hoofdrolspeelster een staande ovatie tijdens de show, wat heel erg ongebruikelijk is. Zeker een favoriet!

Informatie over de voorstelling

  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan 8
  • Duur: 2 uur en 35 minuten
  • Locatie: Bernard B. Jacobs Theatre, 242 West 45th Street

The Color Purple op Broadway - Poster The Color Purple op Broadway - De Musical

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief