Kom op een Times Square billboard

Kom op een Times Square billboard

Kom op een Times Square billboard voor 15 seconden! TSX Broadway, een entertainment complex op Times Square, biedt u de mogelijkheid om op hun grote scherm een video te laten afspelen. Of u een jarige in het zonnetje wilt zetten, uw geliefde ten huwelijk wilt vragen of gewoon omdat het kan, u kunt elke gewenste video op het scherm laten verschijnen!

Download hier de TSX app en kom op een billboard. Gebruik kortingscode NYCFBZCSJ om $5 korting te krijgen.

Hoe kom ik op een Times Square billboard?

TSX Broadway is een uniek gebouw dat voor een groot gedeelte bedekt is met schermen. En hiermee kan u op een Times Square billboard komen vanaf $40 voor 15 seconden! Via de TSX app kunt u een video uploaden en uw tijdslot vastzetten. De video moet 15 seconden duren en wordt vierkant uitgesneden. Wilt u een tekst op de video, dan moet u dit vooraf zelf doen.

Na het selecteren van uw video, kiest u uw gewenste moment en betaalt. De prijzen zijn vanaf $40, maar kunnen oplopen afhankelijk van de tijd en drukte. Op het gekozen moment, wat een tijdslot van 15 minuten is, krijgt u een melding wanneer uw video te zien is op het grote billboard. Samen met alle anderen op Times Square kunt u uw eigen video bewonderen. Een unieke mogelijkheid!

Nadat uw video is afgespeeld op Times Square kunt u een keepsake in de app vinden. Dit is een video van het moment, deze is echter met de computer gemaakt en niet live gefilmd. Deze kunt u delen met het thuisfront!

Download hier de TSX app en kom op een billboard. Gebruik kortingscode NYCFBZCSJ om $5 korting te krijgen.

Hoe kom ik op een Times Square billboard?

U kunt gemakkelijk op een Times Square Billboard komen. Lees meer hier.

Hoe duur is het om op een Times Square billboard te komen?

Vanaf $40 kunt u al op een Times Square billboard komen! Lees hier hoe.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief