Go City All-Inclusive New York Pass

Koop tickets nu
Go City All Inclusive New York Pass
Tot 34% korting

De Go City All-Inclusive New York Pass is de voordelige manier om alles uit uw trip naar New York te halen. U betaalt een vast bedrag voor deze voordeelpas, afhankelijk van het aantal dagen dat u kiest. De keuze hierbij is 1, 2, 3, 4, 5, 7 of 10 aaneengesloten dagen. U koopt alleen de pas en hoeft vervolgens niets meer te betalen bij de attracties die u bezoekt. Ook is de New York All-Inclusive Pass veel makkelijker in gebruik dan aparte kaartjes, met één pas bezoekt u alle attracties die u wilt zien in New York!

Koop uw Go City All-Inclusive New York Pass hier

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Nu tot 34% korting op de Go City All-Inclusive New York Pass! Gebruik promocode ERICNYC5.

Contents

Prijs

3 dagen 4 dagen 5 dagen 7 dagen 10 dagen
Volwassenen $339 $246 $389 $284 $444 $323 $509 $362 $569 $381
3-12 jaar $239 $189 $289 $218 $339 $252 $389 $277 $429 $286

Go City All-Inclusive New York Pass bestellen

Na aankoop van de New York All-Inclusive Pass kunt u kiezen om de pas te downloaden als PDF, zodat u deze kunt printen, of voor een digitale pas. Ik raad het altijd aan om de pas te printen, voor het geval dat de pas het niet doet op uw telefoon. Alle informatie over de tours en attracties die bij de pas zijn inbegrepen, vindt u hier.

Hoe werkt de New York All-Inclusive Pass?

Nadat u de pas heeft gedownload of afgedrukt, kunt u deze meteen gebruiken! Voor tours en sommige attractie is het boeken van een tijdslot of het maken van een reservering nodig. Als u een reservering maakt, activeert u de Go City All-Inclusive New York Pass nog niet, u kunt de nodige reserveringen dus maken voordat u naar New York gaat. Voor een overzicht van de tours en attracties die een reservering nodig hebben en om deze te maken, klik hier. Voor de meeste attracties hoeft u dus geen reservering te maken, u mag dan naar binnen wanneer u wilt en kunt de pas laten zien bij de ingang. Elke attractie mag u één keer bezoeken.

Go City All Inclusive New York Pass Attractie Go City All Inclusive New York Pass - Museum

Om uw pas te activeren hoeft u hem alleen maar op uw telefoon of geprint te laten zien bij de ingang van een attractie. De eerste keer dat u de pas gebruikt, wordt deze geactiveerd en is daarna geldig voor de opeenvolgende dagen op basis van de duur die u heeft gekocht.

Ik raad aan om de New York All-Inclusive Pass te activeren door de eerste attractie vroeg in de ochtend te bezoeken. De pas is namelijk geldig voor een aantal opeenvolgende kalenderdagen. De meeste attractie gaan vroeg open en het is er dan minder druk, waardoor u lange wachtrijen kunt vermijden. U betaalt bij de attracties niets extra, alleen de pas is voldoende! Uiteindelijk is de pas gemakkelijk te gebruiken en bespaart u een hoop geld.

Erics tip: “De Go City All-Inclusive New York Pass is ideaal als u veel wilt zien en doen in een relatief korte tijd. Ik raad aan om een pas voor minstens drie dagen te kopen. Op deze manier haalt u de meeste waarde uit de pas, en kunt u uw bezoeken wat rustiger verdelen over het tijdsbestek dat u heeft.”

Attracties en tours met Go City All-Inclusive New York Pass

De New York All-Inclusive Pass biedt veel mogelijkheden aan. U heeft onder meer toegang tot iconische bezienswaardigheden in New York, zoals het Empire State Building, One World Observatory en de Hop on Hop off bus. Daarnaast kunt u verschillende musea bezoeken waaronder het 9/11 Museum en het American Museum of Natural History. Ontdek Central Park op de fiets en zie de skyline vanaf het water tijdens een van de boottochten. Om de culturele diversiteit van de stad te verkennen, kunt u de tour door The Bronx, Queens en Brooklyn doen of met een gids door Chinatown, Little Italy en/of SoHo wandelen.

Exclusief bij Go City All-Inclusive New York Pass

Naast de iconische attracties van New York, biedt de Go City All-Inclusive New York Pass een aantal exclusieve attracties. Haal bijvoorbeeld een picknick om van te genieten Central Park of krijg een gratis biertje bij de Brooklyn Brewery. En wist u dat u met deze voordeelpas exclusieve vroege toegang tot Edge heeft? Ga er een uur voor de officiële openingstijden heen en geniet van het uitzicht op de stad vanaf een observatiedek zonder mensen!

Koop uw Go City All-Inclusive New York Pass hier

Go City All Inclusive New York Pass - Cruise

Wat is een Go City All-Inclusive New York Pass?

De Go City All-Inclusive New York Pass is een voordeelpas waarmee u toegang krijgt tot verschillende attracties in New York tegen een voordelige prijs.

Hoeveel kost een Go City All-Inclusive New York Pass?

De prijs van de Go City All-Inclusive New York Pass is afhankelijk van het aantal dagen dat u kiest.

Waar kan ik met een Go City All-Inclusive New York Pass reserveren?

U kunt hier met de Go City All-Inclusive New York Pass reserveren.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets