New York CityPASS

Koop tickets nu
New York CityPASS

De New York CityPASS is echt een must-have als u voor de eerste keer naar New York gaat. U betaalt voor volwassenen € 127 en voor kinderen tot 18 jaar € 108 voor vijf topattracties en bespaart tot 40% op de standaardprijzen. De New York CityPASS is eenvoudig te gebruiken en negen dagen geldig vanaf de datum van het eerste gebruik.

Koop uw New York CityPASS hier

5 Topattracties

Als u de highlights van New York wilt zien, genieten van musea en de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt beleven dan kunt u het beste de New York CityPASS aanschaffen. Omdat de pas negen dagen geldig is hoeft u zich niet te haasten en kunt op uw gemak alles inplannen. De pas geeft u toegang tot vijf attracties, maar zelfs als u alleen het Empire State Building, Top of the Rock en een museum bezoekt en een van de boottochten maakt, bent u al voordeliger uit dan wanneer u allemaal losse kaartjes koopt.

New York CityPASS-attracties:

  • Het Empire State Building inclusief audiotour
  • Top of the Rock OF Het Guggenheim Museum inclusief audiotour
  • Het Statue of Liberty en Ellis Island OF een van de Circle Line Sightseeing Cruises
  • 9/11 Museum OF Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • Het American Museum of Natural History

New York CityPASS - 911 Museum New-York-CityPASS-Circle-Line-Cruise

Hoe werkt de New York CityPASS?

Bestel hier veilig en gemakkelijk de New York CityPASS. Er wordt dan een QR-code of barcode naar uw e-mail gestuurd, deze kunt u op uw telefoon laten zien bij de attracties van uw keuze om binnen te komen. U kunt deze code ook afdrukken als u de voorkeur geeft aan een fysieke pass. De pas is 9 dagen geldig vanaf de dag van eerste gebruik.

Met de New York CityPASS krijgt u toegang tot vijf attracties. Zoals hier boven beschreven moet u kiezen of u het Guggenheim Museum bezoekt óf de Top of the Rock. Ook moet u kiezen tussen het 9/11 Museum óf Intrepid Sea, Air and Space Museum. Ook moet u kiezen tussen een bezoek aan het Statue of Liberty en Ellis Island óf een van de Circle Line Cruises. De Landmarks Cruise en de Liberty Cruise zijn uw opties met deze pas.

Wist u dat u met de New York CityPASS het Empire State Building gratis twee keer op dezelfde dag mag bezoeken? Ga eerst overdag en kom ‘s avonds terug voor een gratis tweede bezoek. Vanaf 19.00 uur tot sluitingstijd mag u een tweede bezoekje brengen. Een ideale manier om overdag van het uitzicht op de stad te genieten en ‘s avonds van een zee van lichtjes.

New York CityPASS - Empire State Building New York CityPASS Museum

Voordelen van de New York CityPASS

Met de New York CityPASS heeft u bepaalde voordelen: voor elke attractie die in de pas is inbegrepen, kunt u van tevoren een tijdslot reserveren. Dit zorgt ervoor dat u op uw gewenste tijd naar binnen kunt en dit bespaart tijd. Bovendien ontvangt u een aantal kortingsbonnen.

Koop hier de New York CityPASS

Erics Tip: De New York CityPASS is 9 dagen geldig, wat voldoende is voor uw reis. Met de pas heeft u minder keuze, maar kunt u wel van tevoren een tijdslot reserveren voor alle inbegrepen attracties. Dit zorgt ervoor dat u altijd in de attractie kunt, zelfs als het erg druk is. Als u hier de voorkeur aan geeft, dan is dit een ideale kortingspas voor u.

Hoeveel kost de CityPASS voor New York?

De New York CityPASS kost ongeveer € 127, maar meestal is dit niet de voordeligste optie. Gebruik mijn Pass Picker om de juiste pas te vinden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief