New York CityPASS

Koop tickets nu
New York CityPASS

De New York CityPASS is echt een must-have als u voor de eerste keer naar New York gaat. U betaalt voor volwassenen € 119 en voor kinderen tot 18 jaar € 97 voor zes topattracties en bespaart tot 40% op de standaardprijzen. De New York CityPASS is eenvoudig te gebruiken en negen dagen geldig vanaf de datum van het eerste gebruik.

Koop uw New York CityPASS hier

6 Topattracties

Als u de highlights van New York wilt zien, genieten van musea en de stad vanuit een ander gezichtspunt wilt beleven dan kunt u het beste de New York CityPASS aanschaffen. Omdat de pas negen dagen geldig is hoeft u zich niet te haasten en kunt op uw gemak alles inplannen. De pas geeft u toegang tot zes attracties, maar zelfs als u alleen het Empire State Building, Top of the Rock en een museum bezoekt en een van de boottochten maakt, bent u al voordeliger uit dan wanneer u allemaal losse kaartjes koopt.

New York CityPASS-attracties:

  • Het Empire State Building inclusief audiotour
  • Top of the Rock OF Het Guggenheim Museum inclusief audiotour
  • Het Statue of Liberty en Ellis Island OF een van de Circle Line Sightseeing Cruises
  • 9/11 Museum OF Intrepid Sea, Air and Space Museum
  • Het American Museum of Natural History
  • The Metropolitan Museum of Art (inclusief toegang voor dezelfde dag tot The Met Cloisters)

New York CityPASS - 911 Museum New-York-CityPASS-Circle-Line-Cruise

Hoe werkt de New York CityPASS?

Bestel hier veilig en gemakkelijk de New York CityPASS. Er wordt dan een QR-code naar uw e-mail gestuurd, deze kunt u op uw telefoon laten zien bij de attracties van uw keuze om binnen te komen. U kunt deze code ook afdrukken als u de voorkeur geeft aan een fysieke pass. De pas is 9 dagen geldig vanaf de dag van eerste gebruik.

Met de New York CityPASS krijgt u toegang tot zes attracties. Zoals hier boven beschreven moet u kiezen of u het Guggenheim Museum bezoekt óf de Top of the Rock. Ook moet u kiezen tussen het 9/11 Museum óf Intrepid Sea, Air and Space Museum. Ook moet u kiezen tussen een bezoek aan het Statue of Liberty en Ellis Island óf een van de Circle Line Cruises. De Landmark Cruise, de Harbor Lights Cruise, de Liberty Cruise en een tocht met The Beast zijn inbegrepen bij de pas.

Wist u dat u met de New York CityPASS het Empire State Building gratis twee keer op dezelfde dag mag bezoeken? Ga eerst overdag en kom ’s avonds terug voor een gratis tweede bezoek. Van mei tot en met augustus kunt u tussen 22.00 uur en sluitingstijd een tweede bezoekje brengen. Van september tot en met april is dat van 20.00 uur tot sluitingstijd mogelijk. Een ideale manier om overdag van het uitzicht op de stad te genieten en ’s avonds van een zee van lichtjes.

New York CityPASS - Empire State Building Explorer Pass Metropolitan Museum New York

Voordelen van de New York CityPASS

Er zijn nog meer voordelen met de New York CityPASS. U mag bij veel attracties de wachtrij overslaan door gebruik te maken van de VIP-ingangen. Daarbij ontvangt u ook een aantal kortingsbonnen bij de pas. Bij de meeste attracties kunt u ook van tevoren een tijdslot reserveren. Tijdens drukke tijden, zoals de voorjaarsvakantie, zomer en feestdagen, is het aan te raden om te reserveren. Zo kunt u op het gewenste tijdstip naar binnen. (Bij attracties waarvoor geen reservering vereist is, Kunnen er op drukke dagen wachttijden zijn.)

Koop hier de New York CityPASS

Erics Tip: Ik raad echt iedereen aan om de New York CityPASS te kopen als ze voor het eerst naar New York gaan. Hij is voordelig, makkelijk te gebruiken en omdat hij negen dagen geldig is kunt u er tijdens uw hele vakantie van genieten. Omdat u gebruik kunt maken van de VIP-wachtrijen scheelt het vaak veel tijd. Zeker handig voor de boottochten! Zelfs als u niet graag musea bezoekt, is het voordeliger om deze pas te kopen dan om ter plekke kaartjes aan te schaffen.

Hoeveel kost de CityPASS voor New York?

De New York CityPASS kost ongeveer € 119, maar meestal is dit niet de voordeligste optie. Gebruik mijn Pass Picker om de juiste pas te vinden.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets