Vandaag: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.1m
Baseball in New York

Baseball in New York

Baseball in New York is erg populair. Van april tot oktober kunt u bijna elke dag een baseballwedstrijd bijwonen. Ik ben een grote baseballfan en wanneer u op zoek bent naar een leuke activiteit, ga dan zeker naar de New York Yankees of de New York Mets! Voor wie niet veel van baseball af weet, heb ik deze pagina gemaakt. Al denk ik niet dat u veel over het spel hoeft te weten om toch van de sfeer te kunnen genieten.

Baseballteams

De twee grootste baseballteams in New York zijn de New York Yankees en de New York Mets. De Yankees zijn het beste en meest succesvolle team ter wereld, ze hebben 27 World Series kampioenschappen gewonnen. Daarnaast zijn er de Mets, die hun rivalen zijn, maar om eerlijk te zijn zou ik ze geen rivalen noemen. Dus als u in New York bent en beide teams kunt zien, welke kiest u dan? Precies, de Yankees. De echte rivalen van de Yankees zijn de Boston Red Sox. Dat zijn ze al honderd jaar. Dus als u in New York bent en naar een wedstrijd tussen de New York Yankees en Boston Red Sox kunt, doe dit dan zeker!

Baseballwedstrijden en tickets kopen

De New York Yankees spelen tijdens het seizoen zes keer per week. Dus als u er in een van deze maanden bent (april – oktober) dan zult u waarschijnlijk een wedstrijd bij kunnen wonen. Ik heb een pagina gemaakt over New York Yankees tickets. Het is veilig en makkelijk om online tickets te bestellen en u kunt mijn tips lezen over de beste zitplaatsen.

Een baseballwedstrijd duurt tussen de twee en vier uur en begint met het volkslied. Dit is op zich al een leuke ervaring! Vervolgens begint de wedstrijd. Ik zou uren over baseball kunnen praten, maar kort gezegd moet elk team een run scoren en degene met de meeste runs wint. Wat is een run?

Pitcher gooit de bal → Slagman raakt de bal → Slagman rent langs alle drie de honken terug naar het thuishonk.

Het andere team moet een run stoppen door de speler uit te krijgen. Er zijn veel verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is wanneer een geslagen bal is gevangen of als de runner is aangetikt. Wanneer er sprake is van drie uit, wisselen de teams tussen aan slag zijn en in het veld staan. Als beide teams aan slag zijn geweest is er een inning voorbij. Na de zevende inning wordt er weer gezongen. Een wedstrijd duurt meestal negen innings.

Wat zijn de Subway Series?

De Subway Series zijn de wedstrijden die gespeeld worden tussen de New York Yankees en de New York Mets. Het heet zo omdat je met de metro van het ene stadion naar het andere kunt reizen.

Pre-season en Playoff Tickets

Pre-season tickets zijn voor wedstrijden die worden gespeeld vóór het officiële baseballseizoen is begonnen. De meeste hiervan zullen elk jaar begin april plaatsvinden. Deze kunnen goedkoper zijn dan reguliere tickets.

Playoff tickets daarentegen zijn meestal duurder, omdat het betekent dat het team het goed doet in de jaarlijkse kampioenschappen (finales). In de meeste gevallen kunt u wel al tickets kopen voor die wedstrijden, maar staat er duidelijk aangegeven dat deze wedstrijden worden gespeeld indien nodig (‘if necessary’). Playoffs worden gespeeld in oktober en november indien het team deze finales haalt.

Erics Tip: Ik denk dat het erg leuk is om naar een baseballwedstrijd te gaan, zelfs als u nog steeds niet begrijpt hoe het gespeeld wordt. Het gaat meer om de sfeer. Soms zijn New York Mets tickets goedkoper, maar dit hangt af van hoe goed ze het doen. Blijf tot de zevende inning, op die manier ervaart u het volkslied en de optredens.

Baseball in New York

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets