Circle Line Boottochten

Circle Line boottochten in New York biedt verschillende goede opties voor sightseeing per boot. Als u veel van de stad wilt zien en tegelijk toch wilt relaxen, kan ik u dit zeker aanraden. Alle Circle Line boottochten vertrekken bij Pier 83, vlakbij het Intrepid Museum, op 42nd Street en 12th Avenue. U kunt eenvoudig online tickets kopen voor u naar New York gaat.

ALLE boottochten komen langs de skyline van Manhattan, One World Observatory, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, dus zorg dat u foto’s maakt! Hoe langer de boottocht, hoe meer u zult zien. Ik heb de verschillende opties hieronder op een rij gezet:

De verschillende Circle Line boottochten

De Circle Line Best of NYC Cruise duurt tweeënhalf uur en is perfect als u alles van Manhattan wilt zien. Deze boottocht gaat rond het eiland Manhattan en u zult de skyline zien, Yankee Stadium, Queens, Brooklyn, The Bronx en veel meer. U vaart ook onder alle bruggen door, zoals de Brooklyn Bridge en de Manhattan Bridge, die Manhattan met de rest van New York verbinden.

Als u liever alleen de highlights ziet dan is de Circle Line Landmarks Cruise wat voor u. Tijdens een ontspannen anderhalf uur vaart u onder de Brooklyn Bridge door en komt u langs highlights als het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan.

Er gaat niets boven de skyline van New York, behalve de skyline van New York in het donker! Doe de Circle Line Harbor Lights Cruise en geniet van de schitterende lichtjes tijdens een twee uur durende sightseeing cruise.

Heeft u een krap schema? Dan is de Circle Line Vrijheidsbeeld Avondrondvaart een goede optie. Deze één uur durende boottocht brengt u langs de belangrijkste attractie: Lady Liberty. Geniet als bonus ook nog van de skyline van Manhattan. Deze boottocht stopt NIET bij Liberty Island.

Sightseeing gecombineerd met spanning, dat is de dertig minuten durende Circle Line The Beast Speedboat Tour! U vaart met 70 km/u richting het Vrijheidsbeeld. Bereid u voor op een nat pak!

Erics Tip: Als u twijfelt welke boottocht u moet doen, doe dan de Landmarks Cruise. Met deze zit u altijd goed. Het is een half rondje langs Lower Manhattan en het brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Als u meer van het hele eiland wilt zien en wilt relaxen, kies dan de langere boottocht.

Circle Line Boottochten in New York

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets