New York Circle Line Boottochten

New York Circle Line boottochten biedt verschillende goede opties voor sightseeing per boot. Als u veel van de stad wilt zien en tegelijk toch wilt relaxen, kan ik u dit zeker aanraden. Op één na vertrekken alle Circle Line boottochten bij Pier 83, vlakbij het Intrepid Museum, op 42nd Street en 12th Avenue. U kunt eenvoudig online tickets kopen voor u naar New York gaat.

De verschillende New York Circle Line boottochten

ALLE boottochten komen langs de skyline van Manhattan, One World Observatory, het Vrijheidsbeeld en Ellis Island, dus zorg dat u foto’s maakt! Hoe langer de boottocht, hoe meer u zult zien. Ik heb de verschillende opties hieronder op een rij gezet:

Circle Line Best of NYC Cruise

De Circle Line Best of NYC Cruise duurt tweeënhalf uur en is perfect als u alles van Manhattan wilt zien. Deze boottocht gaat rond het eiland Manhattan en u zult de skyline zien, Yankee Stadium, Queens, Brooklyn, The Bronx en veel meer. U vaart ook onder alle bruggen door, zoals de Brooklyn Bridge en de Manhattan Bridge, die Manhattan met de rest van New York verbinden.

Circle Line Landmarks Cruise

Als u liever alleen de highlights ziet dan is de Circle Line Landmarks Cruise wat voor u. Tijdens een ontspannen anderhalf uur vaart u onder de Brooklyn Bridge door en komt u langs highlights als het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en de skyline van Manhattan.

Circle Line Harbor Lights Cruise

Er gaat niets boven de skyline van New York, behalve de skyline van New York in het donker! Doe de Circle Line Harbor Lights Cruise en geniet van de schitterende lichtjes tijdens een twee uur durende sightseeing cruise.

Circle Line Liberty Cruise

Heeft u een krap schema? Dan is de Circle Line Liberty Cruise een goede optie. Deze één uur durende boottocht brengt u langs de belangrijkste attractie: Lady Liberty. Geniet als bonus ook nog van de skyline van Manhattan. Deze boottocht stopt NIET bij Liberty Island.

Circle Line Liberty Express Cruise

Bezoekt u Downtown Manhattan en wilt u het Vrijheidsbeeld van dichtbij bekijken? De Circle Line Liberty Express Cruise is de enige Circle Line boot die vertrekt vanuit Battery Park. Vaar naar Lady Liberty en terug in slechts 45 minuten! Deze sightseeing cruise stopt NIET bij Liberty Island.

Circle Line The Beast Speedboot Tour

Sightseeing gecombineerd met spanning, dat is de dertig minuten durende Circle Line The Beast Speedboat Tour! U vaart met 70 km/u richting het Vrijheidsbeeld. Bereid u voor op een nat pak!

Erics Tip: Als u twijfelt welke boottocht u moet doen, doe dan de Landmarks Cruise. Met deze zit u altijd goed. Het is een half rondje langs Lower Manhattan en het brengt u langs de belangrijkste bezienswaardigheden. Als u meer van het hele eiland wilt zien en wilt relaxen, kies dan de langere boottocht.

New York Circle Line Boottochten

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief