Beste rooftopbars in New York

Koop tickets nu
Beste rooftopbars in New York

Waar zijn de beste rooftop bars in New York? Op deze lijst staan mijn favoriete rooftop bars in de stad, waar u iets kunt drinken, wat eten en genieten van het uitzicht op Manhattan. De rooftop bars in NYC zijn geweldig voor een avondje feesten en om mensen te ontmoeten.

Contents

New York Rooftopbar Tour

Als u de beste rooftopbars in New York wilt beleven, raad ik u aan om een rooftopbartour te doen. Tijdens deze zorgeloze tour komt u langs twee van New York’s beste rooftopbars. Geniet van een avond uit in New York en de twee drankjes die daarbij inbegrepen zijn.

Deze tour is beschikbaar op dinsdag en vrijdag en begint om 18.45 uur. Dat betekent dat u tussen april en oktober uitzicht heeft op de zonsondergang over Manhattan. De tour is een geweldige manier om kennis te maken met het nachtleven van de stad en een goede manier om mensen te ontmoeten die er voor hetzelfde zijn: plezier hebben.

Boek hier de Rooftopbar tour

Rooftop Bar in New York

 1. Panorama Room

  De Panorama Room op Roosevelt Island is de enige rooftop bar van het eiland en biedt daarom een uniek uitzicht over Manhattan en de Queensboro Bridge. Pak een cocktail of een biertje en ga naar buiten naar het terras. De bar, die aanvoelt als een lounge, biedt ook kleine hapjes, voornamelijk zeevruchten. Om u ervaring compleet te maken, kunt u met uw MetroCard de Roosevelt Island Tram nemen van of naar deze rooftop bar. Vergeet niet uw ID mee te nemen en u netjes te kleden.

  Beste Rooftopbars In New York - Panorama Room Beste Rooftopbars In New York Panorama Room Interieur

 2. The Roof (in hotel PUBLIC)

  The Roof in hotel PUBLIC is een van de rooftopbars van de stad met het mooiste uitzicht. Het hotel ligt in de Lower East Side en het uitzicht over Downtown en Midtown Manhattan is dan ook uniek. The Roof biedt een 360-graden uitzicht over New York. U kunt er alle grote gebouwen in Manhattan zien, waaronder het Empire State Building en One World Trade Center, wat de zonsondergang vanaf deze plek fenomenaal maakt.

  Tussen 17.00 en 19.00 uur kunt u vrij makkelijk binnenkomen, zonder aan al te strikte kledingvoorschriften te hoeven voldoen. In de avonden, en met name op vrijdag en zaterdag, is het echter een van de hipste hotspots van de stad en is er een strenger deurbeleid, u kunt een rij voor de deur verwachten.

  Neem wanneer u PUBLIC binnenkomt niet de in het oog springende roltrap naar boven, maar loop naar de liften erachter. Hiermee komt u op The Roof.

  Beste rooftopbars in New York - The Roof in PUBLIC Beste rooftopbars in New York - The Roof Zonsondergang

 3. RT60

  RT60 is de rooftopbar van het Hard Rock Hotel, gelegen nabij Times Square. Daardoor kan het er drukker zijn, dus het is handig om van tevoren te reserveren. De rooftopbar heeft aan beide zijden uitzicht en zitplaatsen. Vanaf de ene kant kunt u een glimp opvangen van Times Square. U kunt er ook voor kiezen om binnen te zitten of aan de bar, waar vaak een dj aanwezig is. De rooftopbar is niet erg groot en het uitzicht is niet spectaculair, maar het is een leuke plek om iets te drinken. Bezoek ook het Hard Rock Hotel om speciale items van grote sterren te zien.

  Beste Rooftopbars In New York - RT60 buiten Beste Rooftopbars In New York - RT60

 4. RH Rooftop Restaurant

  RH Rooftop Restaurant vindt u op een nogal ongebruikelijke plek: op het dak van een meubelwinkel! Restoration Hardware is een chique woonwinkel in een mooi oud pand in Meatpacking District. U kunt voor uw bezoek reserveren. Om er te komen loopt u eerst door de winkel, waar ook nog verschillende barretjes in te vinden zijn. Als u hier ‘s middags naartoe gaat, kunt u er zonder een heel streng toegangsbeleid terecht voor een hapje en een drankje. Of u kunt er gaan eten. Persoonlijk vind ik het een toegankelijke plek omdat u er dingen kunt bestellen als een hamburger, een broodje kreeft of geroosterde kip. Een deel van de rooftopbar is overdekt. Binnen is gereserveerd voor eten, in het buitengedeelte kunt u wat drinken met uitzicht over Meatpacking.

 5. Electric Lemon

  Electric Lemon bevindt zich op de 24ste verdieping van het Equinox Hotel in Hudson Yards. Vanaf de buitenbar heeft u een uniek uitzicht over de Hudson River en de omliggende gebouwen. De bar binnen biedt uitzicht op de Vessel. Het is een geweldige plek om te combineren met een bezoek aan het Edge observatiedek. Als u wilt, kunt u hier ook iets eten. Houd er rekening mee dat het buiten kan waaien.

  Beste Rooftopbars In New York - Electric Lemon Beste Rooftopbars In New York - Electric Lemon uitzicht

 6. 230 Fifth

  Als u 230 Fifth binnenkomt loopt u helemaal naar achteren, waar u met een lift naar de bovenste verdieping wordt gebracht. Als u boven aankomt, is het eerste dat u ziet de hippe, trendy Penthouse Lounge. Deze lounge is erg groot en heeft ramen over de hele breedte. Hier heeft u al een geweldig uitzicht over Manhattan.

  Deze lounge is 365 dagen per jaar geopend vanaf 14.00 uur. Na deze geweldige ruimte gezien te hebben, gaat u via een trap naar boven. Deze leidt u naar de Rooftop Garden. U ziet direct onder andere het Empire State Building en Chrysler Building. Aan de andere kant van de het dak kunt u ‘downtown’ en de Freedom Tower bekijken. Als het helder weer is ziet u ook het Vrijheidsbeeld. De Rooftop Garden is erg groot, voelt voor iedereen toegankelijk en is een fijne plek om te ontspannen. In het weekend kan het erg druk worden en staan er rijen voor de deur, vooral na 23.00 uur. Kleed u netjes, altijd met een overhemd en geklede schoenen.

  Beste Rooftopbars in New York - 230 Fifth Overdag 230 Fifth in New York

 7. 5 o’Clock Somewhere Bar

  Als u in de buurt van Times Square bent en op zoek bent naar een plek om iets te gaan drinken, kunt u naar 5 o’Clock Somewhere Bar gaan. De bar bevindt zich in het Margaritaville Resort. Dit hotel heeft twee bars; er is er een op de zesde verdieping met zwembad. Maar ik vind de 5 o’Clock Somewhere Bar beter, ook al heeft het minder reuring, het uitzicht is beter dan vanuit de andere bar. U kunt Downtown Manhattan zien en u kunt zelfs een glimp opvangen van Times Square. Geniet binnen van uw drankje of ga naar buiten naar het terras.

  Beste Rooftop Bars in New York - 5 o clock Beste Rooftop Bars in New York - 5 o Clock Somewhere Bar

 8. Gansevoort Hotel

  De Gansevoort Rooftop is de plek om naartoe te gaan voor verschillende gelegenheden. Als het een lange dag is geweest en tijd is om te ontspannen met wat drankjes en hapjes dan is deze rooftop zeker de place to be. Het is ook de plek om te feesten in het weekend en om mensen te ontmoeten. Deze rooftop bar is erg populair, dus reserveer als u ‘s avonds of in het weekend wilt komen. Houd er anders rekening mee dat u misschien in de rij moet staan. Overdag kunt u misschien zonder legitimatie of als u minderjarig bent de lounge club binnenkomen, maar na 19.00 uur is dat niet meer mogelijk. Houd er rekening mee dat u zich netjes moet kleden.

  Rooftop Bars in New York - Uitzicht vanaf Gansevoort Hotel Rooftop Bars in New York - Gansevoort Hotel

 9. JIMMY in ModernHaus SoHo

  JIMMY is gevestigd in het hotel ModernHaus SoHo. U moet de trap en een lift nemen om er te komen. De rooftop is klein, maar het is een leuke plek om aan het zwembad van uw drankje te genieten. Er is ook een binnenbar. Vanaf het dak heeft u uitzicht over Downtown en Midtown Manhattan. Het is een chique en hippe plek, dus kleed u netjes en neem altijd uw paspoort mee. Entree vanaf 21 jaar.

  Beste rooftopbars in New York - Jimmy Beste rooftopbars in New York - Het Zwembad

 10. Extra – Rooftop Terras voor Kinderen

  Als u overdag naar Bryant Park bent geweest of op Fifth Avenue hebt gewinkeld, kunt u naar het rooftop terras van dit filiaal van de New York Library. Deze bibliotheek is gratis te bezoeken en leuk om met kinderen naartoe te gaan. Vanaf het terras kunt u omhoog kijken naar de gebouwen om u heen en ziet u de beroemde New York Public Library. Als u de bibliotheek binnenkomt, kunt u de lift naar boven nemen. Als het café op dezelfde verdieping open is, kunt u iets te drinken en wat eten halen om er op het terras van te genieten.

  Beste Rooftop Bars in New York - Voor Kinderen

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets