Wonderland Dreams in New York

Wonderland Dreams in New York

In Wonderland Dreams in New York kunt u binnenstappen in een wereld van verwondering en verbeelding. De tentoonstelling is gemaakt door de getalenteerde kunstenares Alexa Meade en brengt het verhaal van Alice in Wonderland tot leven. In een prestigieuze galerieruimte nodigt deze meeslepende vitrine bezoekers uit om Meade’s unieke benadering van schilderkunst te ervaren die de grenzen tussen kunst en werkelijkheid doet vervagen. Dompel uzelf onder in ‘s werelds grootste schilderij in Wonderland Dreams NYC.

Wonderland Dreams Experience in New York is helaas gesloten. Bekijk de kalender om te zien wat er tijdens uw reis te doen is.

Wonderland Dreams in New York

Als u Wonderland Dreams binnenstapt, wordt u begroet door een visueel feest van levendige kleuren, surrealistische landschappen en boeiende personages. Meade’s nauwkeurige penseelstreken en aandacht voor details brengen haar onderwerpen tot leven, waardoor de grenzen tussen de geschilderde wereld en onze eigen werkelijkheid vervagen. U kunt zelfs uw eigen stempel drukken door een penseel te pakken en uw creativiteit de vrije loop te laten.

Wonderland Dreams in New York is meer dan een kunsttentoonstelling: het is een uitnodiging om de grenzeloze mogelijkheden van artistieke expressie en creativiteit te verkennen. Of u nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon op zoek naar inspiratie, deze boeiende showcase zal zeker een blijvende indruk achterlaten en u herinneren aan de magie die kunst in ons leven kan brengen. Kom Wonderland Dreams dus zelf ontdekken en laat uw verbeelding de vrije loop in het hart van de Big Apple.

Wonderland Dreams in New York - Tentoonstelling

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets