Helikoptervluchten in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten in New York

Helikoptervluchten in New York, dat klinkt duur! Maar een helikoptervlucht in New York is een geweldige, once in a lifetime ervaring. Om nog maar te zwijgen over het geweldige uitzicht op Manhattan! Ja, misschien is het niet heel goedkoop, maar vanaf ongeveer € 191 (als u vooraf boekt) heeft u al een helikoptervlucht van 12 minuten. Zie de beroemde bezienswaardigheden van New York vanuit de lucht. U ziet het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, het zilverkleurige art-deco van het Chrysler Building en het uitgestrekte Central Park.

Boek uw helikoptervlucht hier

Welke helikoptervlucht moet u kiezen?

Erics Tip: Er zijn een aantal verschillende helikoptervluchten waaruit u kunt kiezen. Persoonlijk heb ik er nu zeven gedaan en vond ik ze alle zeven het geld meer dan waard. De laatste die ik heb gedaan was in juni 2016, de 15 minuten vlucht (zie hier). 15 minuten lijkt niet lang, maar u ziet alle belangrijke plekken en het is een geweldige ervaring. Als ik moet kiezen zou ik voor de 15 of 18 minuten durende vlucht gaan. De prijs-kwaliteitverhouding is van deze twee het beste. Mocht geld geen rol spelen, dan zou ik zeker voor de 25 minuten durende ‘Grand Island’ gaan! Boek altijd vooruit, vaak is dit goedkoper dan op de dag zelf. Of geef deze onvergetelijke ervaring cadeau aan uw partner. Wilt u iets extra speciaals doen? Ga dan mee met de Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise.

Helikoptervluchten in New York - Vrijheidsbeeld Helikoptervluchten in New York - Empire State Building

Aanvullende Informatie

Belangrijk! Nadat u uw vlucht heeft geboekt, moet u contact opnemen met de touroperator om de exacte datum en het tijdstip van uw boeking te bevestigen. Zodra u online heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail met daarin alle contactinformatie van de operator. Ik adviseer u om minstens twee weken van tevoren contact met ze op te nemen. Als u binnen twee weken voordat u wilt vliegen boekt, neem dan meteen contact op met de operator om de tijd en datum te bevestigen. Hoe eerder u uw boeking bevestigt, hoe meer tijdstippen er nog beschikbaar zijn.

Als uw plannen bij aankomst in New York veranderen en u uw helikoptervlucht wilt omboeken, kunt u dat doen door contact op te nemen met de touroperator. Klik hier om te zien welke routes de helikopters vliegen.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: Downtown Heliport op Pier 6
  • Vertrektijd: variabel
  • Zorg dat u er tenminste 30 minuten voor vertrek bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter
  • Let op: er zijn geen vluchten meer op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek.

Een uitgebreid aanbod van helikoptervluchten in New York vindt u hier

Hieronder een aantal foto’s van de helikoptervlucht die ik zelf gedaan heb. Alle foto’s heb ik zelf gemaakt, dus dit is wat u kunt verwachten!

Helikoptervluchten in New York - Skyline Helikoptervluchten in New York - Central Park

Hieronder ziet u hoe drie van de tours precies gaan en wat u kunt zien. Klik op de foto om de bijbehorende vluchten te boeken.

new york helikopter plattegrond

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store