Helikoptervluchten in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten in New York

Helikoptervluchten in New York, dat klinkt duur! Maar een helikoptervlucht in New York is een geweldige, once in a lifetime ervaring. Om nog maar te zwijgen over het geweldige uitzicht op Manhattan! Ja, misschien is het niet heel goedkoop, maar vanaf ongeveer € 184 (als u vooraf boekt) heeft u al een helikoptervlucht van 12 minuten. Zie de beroemde bezienswaardigheden van New York vanuit de lucht. U ziet het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, het zilverkleurige art-deco van het Chrysler Building en het uitgestrekte Central Park.

Boek uw helikoptervlucht hier

Welke helikoptervlucht moet u kiezen?

Erics Tip: Er zijn een aantal verschillende helikoptervluchten waaruit u kunt kiezen. Persoonlijk heb ik er nu zeven gedaan en vond ik ze alle zeven het geld meer dan waard. De laatste die ik heb gedaan was in juni 2016, de 15 minuten vlucht (zie hier). 15 minuten lijkt niet lang, maar u ziet alle belangrijke plekken en het is een geweldige ervaring. Als ik moet kiezen zou ik voor de 15 of 18 minuten durende vlucht gaan. De prijs-kwaliteitverhouding is van deze twee het beste. Mocht geld geen rol spelen, dan zou ik zeker voor de 25 minuten durende ‘Grand Island’ gaan! Boek altijd vooruit, vaak is dit goedkoper dan op de dag zelf. Of geef deze onvergetelijke ervaring cadeau aan uw partner. Wilt u iets extra speciaals doen? Ga dan mee met de Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise.

Helikoptervluchten in New York - Vrijheidsbeeld Helikoptervluchten in New York - Empire State Building

Aanvullende Informatie

Belangrijk! Het is natuurlijk mogelijk dat uw plannen bij aankomst in New York veranderen en dat u uw helikoptervlucht wilt omboeken. Dat is geen probleem! Zodra uw boeking is bevestigd, drukt u een voucher af met alle reserveringsgegevens, inclusief het lokale telefoonnummer van de touroperator. Als u vragen heeft of de datum wilt wijzigen, belt u rechtstreeks, uiterlijk 24 uur van te voren met de touroperator (vergeet hierbij niet uw voucher bij de hand te houden). Zo kunt u met een gerust hart toch voordelig een helikoptervlucht boeken. Wilt u de route zien die de helikopters vliegen klik dan hier.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: Downtown Heliport op Pier 6
  • Vertrektijd: variabel
  • Zorg dat u er tenminste 20 minuten voor vertrek bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter
  • Let op: er zijn geen vluchten meer op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek.

Een uitgebreid aanbod van helikoptervluchten in New York vindt u hier

Hieronder een aantal foto’s van de helikoptervlucht die ik zelf gedaan heb. Alle foto’s heb ik zelf gemaakt, dus dit is wat u kunt verwachten!

Helikoptervluchten in New York - Skyline Helikoptervluchten in New York - Central Park

Hieronder ziet u hoe drie van de tours precies gaan en wat u kunt zien. Klik op de foto om de bijbehorende vluchten te boeken.

new york helikopter plattegrond

Comments are closed.

Get it Eric's New York Download de gratis app in de App Store