Helikoptervluchten in New York

New York Skyline

Dat klinkt duur! Een helikoptervlucht over Manhattan. Ja, misschien is het niet heel goedkoop, maar vanaf ongeveer 121 euro (als u vooraf boekt) heeft u al een helikoptervlucht van 12 minuten. Zie de beroemde bezienswaardigheden van New York vanuit de lucht. U ziet het Vrijheidsbeeld, Empire State Building, de zilverkleurige art-decoglans van het Chrysler Building en het uitgestrekte Central Park.

Boek uw helikoptervlucht hier

Welke helikoptervlucht moet u kiezen?

ericstipisErics Tip: Er zijn een aantal verschillende helikoptervluchten waaruit u kunt kiezen. Persoonlijk heb ik er nu 7 gedaan en vond ik ze alle 7 het geld meer dan waard. De laatste die ik heb gedaan was in september 2014, de 15 minuten vlucht (zie hier). 15 minuten lijkt niet lang, maar u ziet alle belangrijke plekken en het is een geweldige ervaring.
Als ik moet kiezen zou ik voor de 15 of 18 minuten durende vlucht gaan. De prijs/kwaliteitverhouding is van deze twee het beste. Mocht geld geen rol spelen zou ik zeker voor de 25 minuten durende “Grand Island” gaan! Boek altijd vooruit, vaak is dit goedkoper dan op de dag zelf. Of geef het cadeau aan uw vrouw/man, ze zullen het nooit vergeten. Wilt u iets extra speciaals doen? Ga dan mee met de Avond Helikoptervlucht en Sightseeingcruise.

Helicopter Tour in New York New York Helicopter Tour

Aanvullende Informatie

Belangrijk! Het is natuurlijk mogelijk dat uw plannen bij aankomst in New York veranderen en dat u uw helikoptervlucht wilt om boeken.
Dat is geen probleem! Zodra uw boeking is bevestigd, drukt u een coupon af met alle reserveringsgegevens, inclusief het lokale telefoonnummer van de touroperator. Als u vragen heeft of de datum wilt wijzigen, belt u rechtstreeks, 24 uur van te voren met de touroperator (vergeet hierbij niet uw coupon bij de hand te houden). Zo kunt u met een gerust hart toch voordelig een helikoptervlucht boeken. Wilt u de route zien die de helikopters vliegen klik dan hier.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: Downtown Heliport op Pier 6
  • Vertrektijd: variabel
  • Zorg dat u er ten minste 20 minuten voor vertrek bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter

Een uitgebreid aanbod van Helikoptervluchten in New York vindt u hier

Hieronder een aantal foto’s van de helikoptervlucht die ik zelf gedaan heb. Alle foto’s heb ik zelf gemaakt, dus dit is wat u kunt verwachten!

Helicopter in New York Uitzicht op Empire State Building van een helicopter in New York

Hieronder ziet u hoe 3 van de tour precies gaan en wat u kunt zien. Klik op de foto om de bijbehorende vluchten te boeken.

new york helikopter plattegrond

Comments are closed.