Helikoptervluchten routes in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten routes in New York

Wat ziet u precies tijdens een helikoptervlucht boven New York? Voor foto’s van de helikoptervluchten kunt u hier kijken. Maar wat is de weg die ze vliegen en waarom zou u een langere vlucht nemen of juist een kortere? Die vragen kreeg ik vaak en daarom deze pagina.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende vluchten, drie van de routes zijn afgebeeld op de kaart. Er zijn geen helikoptervluchten meer op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek naar New York.

Manhattan Sky, Scenic en Grand Island Helicopter Tour

De rode lijn is de Manhattan Sky Tour. Deze helikoptervlucht duurt 12 tot 15 minuten en is het kortste van de drie. De prijs is ongeveer € 181 en deze vlucht is daarmee het goedkoopste.
Boek hier de Manhattan Sky Tour

De gele lijn is de Scenic Tour. U ziet hetzelfde als de rode lijn (Manhattan Sky Tour), maar u vliegt verder richting Harlem en ziet zelfs het Yankees Stadium vanuit de lucht. Deze toch duurt 15-18 minuten en kost ongeveer € 250.
Boek hier de Scenic Tour

De blauwe lijn is de Grand Island Tour. Dit is de langste tour en kost ook het meest. U vliegt onder andere naar Staten Island en helemaal naar de Bronx. Uiteraard ziet u hetzelfde als bij de rode en gele lijn, alleen dan nog veel meer. De prijs is ongeveer € 302.
Boek hier de Grand Island Tour

Helikoptervluchten routes in New York - Manhattan SkylineHelikoptervluchten routes in New York - Central Park

Avondvlucht met Cruise

NIEUW EN EXCLUSIEF! Als u echt iets spectaculairs wilt doen, boek dan de avondvlucht inclusief boottocht. Deze begint met een helikoptervlucht van 15 tot 18 minuten (zie gele route). Aangezien de vlucht om 18.00 uur begint is de ervaring tussen april en september iets minder die van een echte, donkere avondvlucht, maar daar krijgt u wel een zonsondergang voor terug.

Na het helikopteravontuur wordt u met een busje naar de boot gebracht. De boot vertrekt om 19.30 uur vanaf Manhattan, wat u de gelegenheid geeft nog even te shoppen bij South Street Seaport of te genieten van het uitzicht op de Brooklyn Bridge. Eenmaal aan boord geniet u van een (gratis) glas champagne terwijl de boot u onder meer langs de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en One World Trade Center voert.

Heeft u al eerder een helikoptervlucht gemaakt en wilt u iets unieks ervaren? Deze combinatietrip van helikopter en boot is een absolute aanrader, al was het alleen al om het feit dat dit de enige aangeboden avondvlucht is en u versteld zult staan van alle prachtige lichtjes.

De prijs ligt rond de € 258.
Boek hier de avondvlucht inclusief boottocht

Helikoptervlucht zonder deuren

Een minstens net zo spectaculaire helikoptervlucht is de helikoptervlucht zonder deuren. Perfect voor adrenalinejunkies, fotografen en ieder ander die iets extra speciaals wil doen in New York. Door het ontbreken van de deuren heeft u het beste uitzicht op Manhattan en alle bekende plekken en gebouwen. De vlucht vertrekt vanaf een airport ten noorden van Manhattan. Als u verblijft in Uptown of Midtown Manhattan is het aan te raden om de optionele transfers bij te boeken. Na de take-off vliegt u maar liefst een uur boven New York en heeft u dus ruim de tijd om te genieten van het uitzicht en om de mooiste foto’s te maken. Voor de vermelde prijs kunt u met drie personen vliegen.

Boek de helikoptervlucht zonder deuren hier

VIP Helikoptervlucht

Wilt u een privé VIP helikoptervlucht en speelt geld geen rol? Dan is dit uw kans! Met deze 30 minuten durende vlucht ziet u de populairste uitzichten van New York, alleen of met uw vrienden/geliefde. Er kunnen maximaal 5 mensen in de helikopter zitten, dus als u maar met z’n tweeën bent, dan zullen de overige zitplaatsen leeg zijn en heeft u de hele helikopter voor uzelf. Dit is geweldig om te doen als u iets belangrijks te vieren heeft.

Boek hier de privé VIP helikoptervlucht

Extra Informatie

Belangrijk! Nadat u uw vlucht heeft geboekt, moet u contact opnemen met de touroperator om de exacte datum en het tijdstip van uw boeking te bevestigen. Zodra u online heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail met daarin alle contactinformatie van de operator. Ik adviseer u om minstens twee weken van tevoren contact met ze op te nemen. Als u binnen twee weken voordat u wilt vliegen boekt, neem dan meteen contact op met de operator om de tijd en datum te bevestigen. Hoe eerder u uw boeking bevestigt, hoe meer tijdstippen er nog beschikbaar zijn.

Als uw plannen bij aankomst in New York veranderen en u uw helikoptervlucht wilt omboeken, kunt u dat doen door contact op te nemen met de touroperator.

new york helikopter plattegrond

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief