Helikoptervluchten routes in New York

Koop tickets nu
Helikoptervluchten routes in New York

Wat ziet u precies tijdens een helikoptervlucht boven New York? Voor foto’s van de helikoptervluchten kunt u hier kijken. Maar wat is de weg die ze vliegen en waarom zou u een langere vlucht nemen of juist een kortere? Die vragen kreeg ik vaak en daarom deze pagina.

Hieronder vindt u een beschrijving van de verschillende vluchten, drie van de routes zijn afgebeeld op de kaart. Er zijn geen helikoptervluchten meer vanuit Manhattan op zondag. Hierdoor zijn de andere dagen sneller volgeboekt, dus reserveer uw plaatsen voor vertrek naar New York.

Manhattan Sky, Scenic en Grand Island Helicopter Tour

De rode lijn is de Manhattan Sky Tour. Deze helikoptervlucht duurt ongeveer 12-15 minuten en is het kortste van de drie. De prijs is ongeveer € 187 en deze vlucht is daarmee het goedkoopst.

Boek hier de Manhattan Sky Tour

De gele lijn is de Scenic Tour. U ziet hetzelfde als de rode lijn (Manhattan Sky Tour), maar u vliegt verder richting Harlem en ziet zelfs het Yankees Stadium vanuit de lucht. Deze toch duurt ongeveer 18 minuten en kost ongeveer € 252.

Boek hier de Scenic Tour

De blauwe lijn is de Grand Island Tour. Dit is de langste tour en kost ook het meest. U vliegt onder andere naar Staten Island en helemaal naar de Bronx. Uiteraard ziet u hetzelfde als bij de rode en gele lijn, alleen dan nog veel meer. De prijs is ongeveer € 293. Nu ook beschikbaar met retourtransfer vanuit Midtown Manhattan!

Boek hier de Grand Island Tour

Helikoptervlucht op zondag

De vluchten hierboven vertrekken vanuit Manhattan. In verband met de strikte regulering mogen deze niet op zondag plaatsvinden. Wilt u toch graag een helikoptervlucht op zondag doen? Dan kunt u een voordelige vlucht boeken vanuit New Jersey. Inclusief optie voor transfer naar de heliport!

Boek uw helikoptervlucht op zondag hier

Helikoptervluchten routes in New York - Manhattan Skyline Helikoptervluchten routes in New York - Govenors Island

Avondvlucht met Cruise

EXCLUSIEF! Als u echt iets spectaculairs wilt doen, boek dan de avondvlucht inclusief boottocht. Deze begint met een helikoptervlucht van 12 tot 15 minuten (zie onderstaande rode route). Aangezien de vlucht rond 17.30 uur begint is de ervaring tussen april en september iets minder die van een echte, donkere avondvlucht tussen oktober en maart, maar daar krijgt u wel een zonsondergang voor terug. Na de vlucht maakt u een korte wandeling naar Pier 16 om aan boord van een cruise te treden. Eenmaal aan boord geniet u van een (gratis) doosje bonbons terwijl de boot u onder meer langs de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island en One World Trade Center voert.

Dit is de ENIGE avondvlucht die vanuit Manhattan vertrekt! U zult versteld staan van de prachtige lichtjes. Deze vlucht is absoluut een must, zeker als u al eerder ene helikoptervlucht heeft gemaakt en iets unieks wilt ervaren. De prijs ligt rond de € 287.

Boek hier de avondvlucht inclusief boottocht

Als u later op de avond wilt vliegen of als bovenstaande vlucht is uitverkocht, kunt u deze Avond helikoptervlucht boeken die vanuit New Jersey vertrekt. U kunt er met de trein naartoe gaan vanaf Penn Station. Bij deze helikoptervlucht is geen cruise inbegrepen.

Boek de Avond helikoptervlucht vanaf New Jersey hier

Helikoptervlucht zonder deuren

Een minstens net zo spectaculaire helikoptervlucht is de helikoptervlucht zonder deuren. Perfect voor adrenalinejunkies, fotografen en ieder ander die iets extra speciaals wil doen in New York. Door het ontbreken van de deuren heeft u het beste uitzicht op Manhattan en alle bekende plekken en gebouwen. De vlucht vertrekt vanaf een vliegveld in New Jersey, dichtbij Manhattan. Na de take-off vliegt u maar liefst 15 minuten boven Downtown Manhattan. U heeft ruim de tijd om te genieten van het uitzicht en om de mooiste foto’s te maken.

Boek de helikoptervlucht zonder deuren hier

VIP Helikoptervlucht met Limousine Transfer

Met dit helikopterpakket zult u zich een echte VIP voelen! De vlucht wordt gecombineerd met een transfer per limousine van en naar het heliplatform. De volledig uitgeruste limo haalt u op in Midtown, Downtown of Lower Manhattan en brengt u naar de vertreklocatie van de vlucht. Tijdens de 20 minuten durende helikoptervlucht kunt u genieten van het uitzicht op het Vrijheidsbeeld, de Brookyln Bridge en One World Observatory vanuit de lucht.

Boek de VIP Helikoptervlucht met Limousine Transfer hier

Privé Helikoptervlucht

Wilt u een privé helikoptervlucht en speelt geld geen rol? Dan is dit uw kans! Met deze 30 minuten durende vlucht ziet u de populairste uitzichten van New York, alleen of met uw vrienden/geliefde. Er kunnen maximaal 5 mensen in de helikopter zitten, dus als u maar met z’n tweeën bent, dan zullen de overige zitplaatsen leeg zijn en heeft u de hele helikopter voor uzelf. Dit is geweldig om te doen als u iets belangrijks te vieren heeft. Deze vlucht vertrekt vanuit New Jersey, u kunt hier met de trein naar toe reizen vanaf Penn Station.

Boek hier de privé helikoptervlucht

Extra Informatie

Belangrijk! Nadat u uw vlucht heeft geboekt, moet u contact opnemen met de touroperator om de exacte datum en het tijdstip van uw boeking te bevestigen. Zodra u online heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail met daarin alle contactinformatie van de operator. Ik adviseer u om minstens twee weken van tevoren contact met ze op te nemen. Als u binnen twee weken voordat u wilt vliegen boekt, neem dan meteen contact op met de operator om de tijd en datum te bevestigen. Hoe eerder u uw boeking bevestigt, hoe meer tijdstippen er nog beschikbaar zijn.

Als uw plannen bij aankomst in New York veranderen en u uw helikoptervlucht wilt omboeken, kunt u dat doen door contact op te nemen met de touroperator.

new york helikopter plattegrond

Welke route vliegen de helikopters in New York?

Er zijn drie hoofdroutes voor helikoptervluchten in New York. Op de kaart kunt u zien welke route ze vliegen en langs welke bezienswaardigheden u komt.

Hoelang duurt een helikoptervlucht?

Helikoptervluchten variëren van 12 tot 25 minuten. Lees mijn tips om erachter te komen welke vlucht u het best kunt nemen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets