Goedkope Helikoptervluchten over New York

Koop tickets nu
Goedkope Helikoptervluchten over New York

Goedkope helikoptervluchten over New York laten u de bezienswaardigheden zien vanuit de lucht. Een helikoptertour doen is een van mijn favoriete activiteiten in New York. Helikoptervluchten zijn echter niet goedkoop. Veel vluchten vertrekken vanaf het heliplatform in Lower Manhattan. Dit is een makkelijk bereikbare plek, maar hierdoor zijn deze vluchten ook relatief duur. Een goed en voordelig alternatief is een helikoptervlucht met vertrek buiten Manhattan.

Contents

Voordelige helikoptervlucht NYC

Wilt u graag een helikoptervlucht in New York doen, maar heeft u een beperkter budget en bent u bereid om iets verder te reizen? Boek dan een van de onderstaande vluchten. Deze geven u de volledige ervaring van een helikoptervlucht over Manhattan, maar dan voor een lager bedrag. Het vliegveld waar de helikopters vertrekken ligt in New Jersey, op korte rijafstand van Manhattan.

Goedkoopste helikoptervlucht

De korte helikoptervlucht duurt ongeveer 12 tot 15 minuten. Dit lijkt niet lang, maar in die tijd ziet u wel degelijk veel bezienswaardigheden voorbij komen. U heeft bijvoorbeeld een prachtig uitzicht op het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Wall Street en de Brooklyn Bridge. Dit is echt een onvergetelijke ervaring, en dat voor slechts € 192!

Boek de goedkoopste helikoptervlucht hier

Helikoptervlucht met Central Park

Wilt u langer vliegen en ook bijvoorbeeld Central Park vanuit de lucht bewonderen? Kies dan voor een helikoptervlucht van 17 tot 19 minuten. Hierbij vliegt u na het opstijgen langs het Vrijheidsbeeld en Downtown Manhattan, en volgt u de East River omhoog. U heeft uitzicht op onder andere het Empire State Building en Midtown Manhattan, waarna u over Central Park richting de Hudson vliegt. Vervolgens zet de helikopter weer koers richting New Jersey. Voor €221 kunt u al genieten van deze ongeëvenaarde uitzichten op New York City.

Boek de helikoptervlucht met Central Park hier

Lange helikoptervlucht

Wilt u de ultieme helikopterervaring beleven? Kies dan voor de langste vlucht van € 263, die maar liefst 20 tot 25 minuten duurt. Deze extra lange vlucht maakt een grote ronde, helemaal rondom Manhattan. Doordat de helikopter tot aan The Bronx vliegt, kunt u zelfs Yankee Stadium zien liggen. Daarnaast ziet u uiteraard alle bezienswaardigheden die ook bij de andere twee tours voorbij komen, zoals het Vrijheidsbeeld en Empire State Building.

Boek de lange helikoptervlucht hier

Praktische informatie

Na boeking ontvangt u een voucher per mail, die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien als ticket voor de vlucht.

  • Duur: variabel
  • Vertrekpunt: Kearny, New Jersey heliport. U komt hier het makkelijkst met de PATH, deze neemt u tot station Journal Square ($2.75). Voor het laatste stuk van het station tot de airport kunt u een Uber of taxi nemen, dit is nog ongeveer tien minuten. Wilt u graag vanaf Manhattan met de auto naar het vliegveld, dan raad ik u aan om vooraf hier een transfer naar Kearny heliport te reserveren.
  • Vertrektijd: dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur
  • Leeftijd: Voor alle leeftijden, kinderen van 0 tot 1 jaar mogen mee voor een laag tarief en dienen op schoot te zitten
  • Zorg dat u tenminste 1 uur voor vertrek aanwezig bent
  • Er passen maximaal 6 passagiers in een helikopter

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets