Avond Helikoptervlucht in New York

Koop tickets nu
Avond Helikoptervlucht in New York

De avond helikoptervlucht in New York is een magische ervaring. Zie de lichtjes van Manhattan schitteren in het donker en vlieg langs trekpleisters zoals de Brooklyn Bridge, Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en Times Square.
Tijdens de zomermaanden kunt u deze helikoptervlucht met zonsondergang maken. De wereld onder u wordt kleiner terwijl u er overheen vliegt.

Boek de avond helikoptervlucht hier

Contents

Avond Helikoptervlucht in New York

Neem plaats in een helikopter en bewonder het leven in Manhattan onder u. Vanuit de helikopter zult u de taxi’s zien rijden, mensen foto’s zien maken op observatiedekken zoals Edge en Empire State Building en de stad vanuit een heel ander perspectief zien. Het Vrijheidsbeeld is verlicht en u ziet de lampjes van de ferries over de East River varen. Deze helikoptervlucht is meer een schitterende beleving dan een sightseeingtour.

Praktische Informatie

Na boeking ontvangt u een voucher per mail, die u kunt printen of op uw telefoon kunt laten zien als ticket voor de vlucht.

  • Duur: 25-30 minuten
  • Vertrekpunt: Linden Airport, New Jersey

U kunt het best bij Linden Airport komen door de New Jersey Transit naar Linden te nemen. Vanaf het treinstation van Linden, kunt u een Uber of een Lyft nemen naar Linden Airport.

Boek de avond helikoptervlucht hier

Erics Tip: Heeft u nog nooit eerder een helikoptervlucht over Manhattan gemaakt, en twijfelt u om een dag- of een avondvlucht te boeken? Neem dan een dagvlucht! Op deze manier ziet u alle beroemde bezienswaardigheden van New York goed. In de avond kan dit namelijk wat lastiger zijn.

Avond Helikoptervlucht in New York - Vrijheidsbeeld Avond Helikoptervlucht in New York - Freedom Tower

Avond Helikoptervlucht vanuit Manhattan

Wilt u een helikoptervlucht doen tijdens het donker, dan is dit tijdens de wintermaanden geen probleem. Vanaf begin november tot en met midden januari kunt u ook een helikoptervlucht vanuit Manhattan boeken die om 17.00 uur vertrekt. Om deze tijd wordt het donker in New York.
Tussen april en september wordt het later donker, waardoor u het beste de avond helikoptervlucht kan boeken vanaf een uur of half negen. Vliegt u eerder, dan maakt u een helikoptervlucht tijdens de zonsondergang.

Boek hier de avond helikoptervlucht vanuit Manhattan

Avond Helikoptervlucht in New York - Times Square Avond Helikoptervlucht in New York - Manhattan

Hoeveel kost een avond helikoptervlucht in New York?

Tickets voor een avond helikoptervlucht in New York zijn beschikbaar vanaf € 266
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets