Privé Helikoptervlucht in New York

Koop tickets nu
Privé Helikoptervlucht in New York

Een privé helikoptervlucht in New York is een luxe ervaring die u niet snel zult vergeten. De helikopter vliegt langs de bekende New York highlights, zoals de Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Central Park. Zo ervaart u New York op een adembenemende manier. Deze VIP helikoptervlucht is extra leuk om te doen als u iets belangrijks te vieren heeft.

Boek een privé helikoptervlucht vanuit Westchester hier

Contents

Privé Helikoptervlucht in New York

Zie Manhattan kleiner worden en kom langs verschillende bezienswaardigheden tijdens de privé helikoptervlucht. In plaats van dat u de helikopter deelt met anderen, heeft u de helikopter voor uzelf en uw reisgenoten. Meestal kunt u met een groep van vijf of zes personen in dezelfde helikopter. Als u met zijn tweeën gaat, dan zullen de andere stoelen leeg zijn. Het is mogelijk, om naast de vlucht zelf, extra opties te boeken zoals een transfer of een extra luxe pakket.

Privé helikoptervlucht vanuit Westchester

U kunt ook kiezen voor een privé Westchester helikoptervlucht. Deze vertrekt vanuit Westchester, een ander gedeelte in de staat New York. Deze vluchten zijn vaak iets goedkoper en duren langer, maar u moet een stuk verder reizen om op de heliport te komen.

Beschikbaar: Boek een privé helikoptervlucht (tot 2 personen voor €754) vanuit Westchester hier

Beschikbaar: Boek een privé helikoptervlucht (tot 6 personen voor € 1,452) vanuit Westchester hier

Privé Helikoptervlucht vanuit Manhattan

Ik raad het aan om een helikoptervlucht te boeken die vanuit Manhattan vertrekt. Zo heeft u minder reistijd naar het platform toe en kunt u na de vlucht verder met het verkennen van de stad. Er zijn verschillende opties beschikbaar.

Mijn favoriete privé helikoptervlucht in New York is degene waarbij u bij uw hotel wordt opgehaald en afgezet. Dit maakt de gehele ervaring nog luxer. De prijs is voor de hele groep.

Niet beschibaar: Boek de privé helikoptervlucht met transfer hier

Privé Helikoptervlucht in New York - Manhattan

Mocht u liever een privé helikoptervlucht boeken zonder transfer maar wel vanuit Manhattan vertrekken, dan zijn deze vluchten een optie voor u:

Wilt u een romantisch gebaar maken, dan is de privé helikoptervlucht met champagne een goede optie voor koppels. Bij deze romantische helikoptervlucht in New York kunt u samen met de piloot een route kiezen en in de lucht kunt proosten met de champagne.

Beschikbaar: Boek de privé helikoptervlucht met champagne hier

Privé Helikoptervlucht in New York - Skyline

Hoeveel kost een privé helikoptervlucht in New York?

Tickets voor een prive helikoptervlucht in New York zijn beschikbaar vanaf €754.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets