Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Transfer van Newark Airport naar Manhattan

Als u uw vervoer van Newark Airport naar Manhattan vooraf regelt, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Wanneer u van Newark Airport (EWR) naar Manhattan reist, raad ik u aan om te kiezen tussen de taxi of de shuttlebus.

Reist u naar New Jersey, Brooklyn/Queens of Long Island City, klik hier.

Taxi

Er staan taxi’s voor de luchthaven. Een taxi van Newark Airport naar Manhattan kost wel al snel $ 100 tot $ 110. Wat u ook doet, neem alleen een legale taxi, zelfs als iemand u benadert met een taxideal. Dit zijn illegale taxi’s.

Gedeelde kleine shuttlebussen

Deze shuttles brengen u direct naar het hotel of privéadres waar u verblijft. Het kost € 19 van Newark Airport naar Manhattan. Dit is een erg goede manier om naar Manhattan te reizen vanaf Newark Airport. Boek uw plek in de shuttlebus voor vertrek. U ontvangt een voucher per e-mail die u moet uitprinten. U vindt de shuttlebussen bij ‘Ground Transportation’ in elke terminal op Newark Airport. De gedeelde kleine shuttlebussen rijden de hele dag en nacht, dus maakt u zich geen zorgen als u later aankomt dan gepland. De meeste busjes gaan tot 125th Street in Manhattan.

Boek uw gedeelde shuttlebus transfer hier
Boek uw gedeelde shuttlebus heen- en terugreis in 1 keer hier

Privé-auto of limousine

Als u geen transfer wilt delen, boek dan een privé-auto. Dit zijn luxe auto’s. In de grotere privélimousines passen zes personen en in de busjes passen 9 mensen. Vaak zijn ze verrassend betaalbaar. Prijzen beginnen bij € 14 per persoon.

Boek uw transfer met een privé-auto of limousine hier

Trein

Er is een trein die Newark Airport en Penn Station in Manhattan verbindt. De treinreis kost $ 13,00. Om bij het treinstation te komen, moet u eerst de AirTrain nemen bij een van de terminals. Tickets voor de AirTrain kosten $ 5. Wanneer u in Manhattan bent, moet u een metro of taxi nemen naar uw hotel. Dit is mijn minst favoriete manier van vervoer van Newark Airport naar Manhattan.

Erics Tip: Het nemen van een taxi vanaf Newark is erg duur, omdat er veel extra kosten bijkomen. Per tas betaalt u $ 1 of $ 2 en nog $ 18 aan tol. Tijdens de spits betaalt u $ 5 extra en zo’n $ 10 fooi is normaal. De trein nemen kost $ 13,00 plus $ 5 voor de AirTrain en $ 2,75 voor de metro naar het hotel. Een shuttle kost € 20 en deze brengt u naar uw hotel of appartement. Het duurt misschien iets langer, maar u hoeft alleen maar te gaan zitten en verder nergens meer aan te denken. Het vooruit boeken van uw shuttlebus of limousine is noodzakelijk, u kunt dit hier doen.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store