Transfer van Newark Airport naar The Bronx

Koop tickets nu
Newark Airport naar The Bronx

Boek uw transfer van Newark Airport naar The Bronx voor vertrek. Als u aankomt op Newark Airport en doorreist naar The Bronx, gaat u van New Jersey naar New York. Door de verandering van staat is het erg duur om een taxi te nemen op deze route. Reken hiervoor op $140 tot $160, afhankelijk van uw precieze bestemming. Als u met het openbaar vervoer van Newark naar The Bronx wilt reizen, dient u eerst naar Manhattan te gaan en van daaruit een metro te nemen richting The Bronx. Dit is erg onhandig en kost veel tijd.

Vervoer vanaf Newark Airport

Ik raad u aan om uw transfer hieronder gelijk te regelen. Het vooraf boeken van een privétransfer is erg makkelijk en voordelig. Ook weet u hierbij van tevoren al precies hoeveel het vervoer u kost, ongeacht de verkeersomstandigheden onderweg. Wanneer u met vier personen of meer van Newark naar The Bronx reist, is een privétransfer sowieso de meest voordelige optie.

Boek hier van tevoren uw vervoer naar The Bronx

Reist u vanaf een andere luchthaven?

Lees meer over de transfer van JFK Airport naar The Bronx hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets