Transfer van Newark Airport naar Queens en Brooklyn

Koop tickets nu
Newark Airport naar een hotel in Queens en Brooklyn

U kunt uw transfer van Newark Airport naar Queens en Brooklyn voor vertrek boeken. Als u een hotel of appartement heeft in Queens (ook Long Island City) of Brooklyn en u komt aan op het vliegveld van Newark, dan moet u naar de staat New York reizen. Vanaf Newark zijn er bussen en treinen naar Manhattan en vanuit daar zou u weer met de metro verder kunnen reizen.

Taxi vanaf Newark Airport naar Queens of Brooklyn

Een taxi op Newark zelf nemen raad ik af omdat u van de ene staat naar een andere staat gaat, daarvoor mogen de ‘airport taxi’s’ een hoger tarief rekenen. Mocht u toch zo’n taxi nemen, reken er dan op dat u zo’n $ 110 tot $ 130 moet betalen. Persoonlijk raad ik aan om een ’car service’ met chauffeur vooraf te bestellen, dit is een stuk goedkoper en u weet de prijs (excl. tol en fooi) voor u vertrekt. Mocht u met meer dan drie personen zijn, dan raad ik u aan gebruik te maken van de ‘car service’ en hier een busje te huren:

Boek hier van tevoren uw vervoer naar Queens en Brooklyn 

Volg de stappen hieronder om uw vervoer te boeken:

1) Vul Newark en uw vluchtgegevens in en selecteer bij Meeting Area “International (Outside only)”.
2) Vul Queens of Brooklyn in en dan het adres.
3) Vul de datum en pick-up-tijd in (u kunt gewoon uw aankomsttijd van uw vlucht invullen, zij houden in de gaten wanneer uw vlucht aankomt).
4) Kies de auto naar keuze.
5) Vul uw gegevens in en kies een betaaloptie. Ik raad de optie cash aan, dan betaalt u cash aan de chauffeur in de auto zelf.
6) Vul uw telefoonnummer in, maar noteer bij “Special Requests” uw telefoonnummer nogmaals op de internationale manier. Bijvoorbeeld: “Hello, my phone number is 0031 6 111 222 333”.
7) Bevestig uw bestelling en controleer of u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

Vergeet niet om het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken

Wilt u vooraf vervoer regelen naar Brooklyn? Dan kunt u ook deze privétransfer boeken vanaf Newark Airport. Vergeet niet om hier het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken.

Reist u vanaf een andere luchthaven?

Lees meer over de transfer van JFK Airport naar Queens of Brooklyn hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets