Transfer van Newark Airport naar Queens en Brooklyn

Koop tickets nu
Newark Airport naar een hotel in Queens en Brooklyn

U kunt uw transfer van Newark Airport naar Queens en Brooklyn voor vertrek boeken. Als u een hotel of appartement heeft in Queens (ook Long Island City) of Brooklyn en u komt aan op het vliegveld van Newark, dan moet u naar de staat New York reizen. Vanaf Newark zijn er bussen en treinen naar Manhattan en vanuit daar zou u weer met de metro verder kunnen reizen.

Taxi vanaf Newark Airport naar Queens of Brooklyn

Een taxi op Newark zelf nemen raad ik af omdat u van de ene staat naar een andere staat gaat, daarvoor mogen de ‘airport taxi’s’ een hoger tarief rekenen. Mocht u toch zo’n taxi nemen, reken er dan op dat u zo’n $120 tot $140 moet betalen. Persoonlijk raad ik aan om een ’car service’ met chauffeur vooraf te bestellen, dit is goedkoper en u weet de prijs (incl. tol en fooi) voor u vertrekt. Mocht u met meer dan drie personen zijn, dan raad ik u aan gebruik te maken van de ‘car service’ en hier een busje te huren:

Boek hier van tevoren uw transfer naar Queens of Brooklyn

Wilt u vooraf vervoer regelen naar Brooklyn? Dan kunt u ook deze privétransfer boeken vanaf Newark Airport. Vergeet niet om hier het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken.

Reist u vanaf een andere luchthaven?

Lees meer over de transfer van JFK Airport naar Queens of Brooklyn hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets