Menu
Newark Airport naar een hotel in New Jersey

Newark Airport naar een hotel in New Jersey

Koop tickets nu
Newark Airport naar een hotel in New Jersey

Helaas rijden er geen shuttlebusjes van het vliegveld naar hotels/appartementen in New Jersey. Bussen rijden er wel, maar hier goed advies over geven is erg moeilijk, omdat het afhangt van waar u precies heen moet.

Een andere optie is om een yellow cab/taxi op het vliegveld te nemen. De kosten hangen weer af van waar u precies heen moet, maar zullen vaak tussen de $ 40 en $ 80 zijn. Vooraf een taxi (car service) bestellen kan ook, u weet dan de prijs (excl. tol en fooi) voor u vertrekt. Als u met vier personen of meer reist, raad ik u zeker aan om gebruik te maken van de car service en hier een busje met chauffeur te bestellen.

Boek hier van tevoren uw vervoer naar New Jersey 

Volg de stappen hieronder om uw vervoer te boeken:
1) Vul Newark en uw vluchtgegevens in en selecteer bij Meeting Area “International (Outside only)”.
2) Vul New Jersey State in en dan het adres.
3) Vul de datum en pick-up-tijd in (u kunt gewoon uw aankomsttijd van uw vlucht invullen, zij houden in de gaten wanneer uw vlucht aankomt).
4) Kies de auto naar keuze.
5) Vul uw gegevens in en kies een betaaloptie. Ik raad aan om voor de optie cash te kiezen, dan betaalt u cash aan de chauffeur in de auto zelf.
6) Vul uw telefoonnummer in, maar noteer bij “Special Requests” uw telefoonnummer nogmaals op de internationale manier. Bijvoorbeeld: “Hello, my phone number is 0031 6 111 222 333”.
7) Bevestig uw bestelling en controleer of u de bevestigingse-mail heeft ontvangen.

Vergeet niet om het vervoer naar het vliegveld voor de terugreis te boeken

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


van
tot
Zoek tickets