Row NYC Hotel in New York

Hotel row nyc in new york

Row NYC Hotel in New York is een modern, strak ingericht hotel dat luxe en tegelijkertijd betaalbaar is. Het enorme hotel is gelegen op een toplocatie aan Times Square.

The Row NYC is voorlopig gesloten. Voor andere hotels in New York, zie hier.

Faciliteiten

Door het gehele hotel kunt u door middel van het razendsnelle wifi het thuisfront op de hoogte houden van uw avonturen. U kunt ze bijvoorbeeld een foto sturen van het uitzicht op het levendige 8th Avenue, dat u had vanuit de iMac-internetlounge. Of schep op over hoe u zichzelf in het zweet hebt gewerkt in het Fitness Center dat 24/7 geopend is. Het enige nadeel van dit hotel is misschien dat u ervoor moet waken dat u het ook af en toe verláát. Boodschappen doet u namelijk inpandig bij Iconic M, en ook voor een avondje uit hoeft u eigenlijk niet eens de straat op: hotelbar District M serveert de heerlijkste Napolitaanse pizza’s, kazen en charcuterie. O – en uitstekende cocktails en een goed gevuld programma aan livemuziek, niet te vergeten.

De kamers

Hotel Row NYC telt 1331 kamers, die allen op zijn minst zijn uitgerust met een flinke LCD-tv, een bureau mét ergonomische stoel, dubbele rolgordijnen – zodat u zelf het licht- en privacyniveau kunt bepalen, een douchekop met meerdere standen, een grote spiegel en een strijkijzer met -plank, om maar wat te noemen.

district m in the row nyc hotel in new york the row nyc hotel in new york

Het oog krijgt ook wat

Terwijl u door de gangen van het 28-verdiepingen tellende hotel loopt, wordt u meegenomen op een tour langs de verschillende wijken van New York. Betreedt u uw kamer, dan treft u een simpele, strakke, maar toch gezellige ruimte. De basis van iedere kamer is wit met wat grijs, maar dan wel gecombineerd met grote vlakken in de frisse kleuren van de metrolijnen. Opvallend detail zijn de teksten waarmee is gewerkt. Zo staan op grote, gekleurde muren Times Square-gerelateerde teksten als ‘Open 24hrs’ of ‘Lights Out Please’ en wensen de verduisterende rolgordijnen u ‘goodnight’.

Ligging en bereikbaarheid

Het grootste pluspunt van deze locatie is onbetwist de locatie aan Times Square, praktisch naast de Broadway-theaters. Zo kost het na een avond vol musicalspektakel slechts een wandeling van vijf tot tien minuten, voor u zich in alle rust terug kunt trekken in uw comfortabele hotelkamer. Bent u vroeg wakker? Bedenkt u eens wat een mooi begin van de dag het is, een rondje over Times Square! Vervolgens kunt u linea recta door naar de andere kant van het hotel, waar veel ontbijttentjes zitten die u tegen een zeer redelijk tarief van de nodige bodem zullen voorzien. En voor mijn mede-burgerfans: tegenover het hotel zit een Shake Shack. De opstaphalte van de meeste Hop on Hop off-bussen is ook hier, ideaal! Tot slot een extra praktisch bonuspunt: het hotel ligt op slechts dertig minuten rijden van vliegveld LaGuardia en op 45-60 minuten rijden van JFK en Newark.

row nyc hotel in new york shake shack tegenover hotel row nyc new york

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief