Bewijs van vaccinatie in New York

Bewijs van vaccinatie in New York

Als u in New York een vaccinatiebewijs moet laten zien, kunt u hier vinden hoe u dat moet doen. Als om een vaccinatiebewijs wordt gevraagd, moet u kunnen aantonen dat u bent gevaccineerd met een door de WHO goedgekeurd COVID-19-vaccin.

Hier vindt u alles over het vaccinatiebewijs IN New York. Zoekt u regels over reizen NAAR New York, klik hier.

Contents

Hoe vaccinatiebewijs tonen in New York?

Bewijs van vaccinatie laat u zien bij de deur of wanneer hiernaar gevraagd wordt. U kunt dit digitaal of op papier aantonen. Hoe u het laat zien maakt niet veel uit, zolang het bewijs is afgegeven door een officiële instantie. De CoronaCheck-app wordt geaccepteerd, zie hieronder. Ook kunt u dit certificaat via de CoronaCheck website printen. Informeer altijd bij uw luchtvaartmaatschappij welk bewijs van vaccinatie zij accepteren. Uw volledige naam, geboortedatum, type vaccin, datum en land van vaccinatie moeten op de documentatie staan. Ook is het belangrijk dat u altijd ID met u meeneemt dat overeenkomt met de gegevens op het vaccinatiebewijs.

CoronaCheck-app in New York

Wanneer u in New York uw vaccinatiebewijs wil laten zien met de CoronaCheck-app, doet u dit als volgt: u opent de app en gaat naar ‘Internationaal’. Hier klikt u op ‘Bekijk QR’. De QR-code opent en rechtsboven ziet u of een klein vraagteken of ‘Details’. Wanneer u hierop klikt krijgt u een overzicht van uw vaccinatiegegevens. Dit laat u zien samen met uw ID.

Bewijs van vaccinatie in New York - CoronaCheckApp

Wanneer ben je volledig gevaccineerd?

Volgens de Verenigde Staten bent u twee weken na uw tweede dosis van het Pfizer, Moderna, AstraZeneca of Novavax vaccin volledig gevaccineerd, ook na een enkele dosis van het Janssen (Johnson & Johnson) vaccin, of na een “mix-en-match” combinatie.

Kinderen in New York

Net als volwassenen, hoeven kinderen van 17 jaar of jonger niet gevaccineerd te zijn om naar de Verenigde Staten te reizen.
IN New York is een vaccinatiebewijs niet langer nodig.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets