Menu
Paardrijden in Central Park

Paardrijden in Central Park

Paardrijden in Central Park

Paardrijden in Central Park is een hele ontspannen manier om het park te ontdekken. Verken de omgeving comfortabel vanaf de rug van een paard, tijdens een één of twee uur durende tocht over de ruiterpaden van het park. U berijdt het paard zelfstandig en de gids zal u voorgaan over de paden die door het park lopen. Of u nu een fanatiek ruiter bent of nog geen enkele ervaring heeft met paardrijden, dit is een unieke ervaring voor iedereen.

Deze tour is niet meer beschikbaar. In plaats daarvan kunt u een fietstour in Central Park boeken.

Bijzondere paardrijtocht

U ontmoet uw gids en paard bij Tavern on the Green in Central Park. De tocht wordt gereden in een kleine groep en begint met het uitreiken van uw helm en een korte uitleg over het aansturen van het paard. En dan kunt u op pad! In Central Park mag het paard alleen stapvoets lopen, waardoor het een veilige activiteit is. Op een rustig tempo neemt de gids u mee over de ruiterpaden. De route die u rijdt verschilt per keer, afhankelijk van de omstandigheden. Er zijn niet zoveel ruiters in Central Park, dus ook voor omstanders is dit een bijzonder plaatje! Er werd tijdens mijn tocht vaak naar me gezwaaid, en mensen wilden foto’s maken van de paarden. Als u gaat paardrijden in Central Park zult u echt het gevoel hebben iets exclusiefs te doen.

Erics Tip: Ik had nog nooit op een paard gezeten voor ik deze tocht deed en ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten, zelfs een beetje spannend! Ik ben al lopend of fietsend bijna dagelijks in Central Park, of ik doorkruis het met een taxi, maar dit was een hele nieuwe ervaring. Bijzonder vond ik dat je met zo’n groot dier toch een zeer ontspannen rit kunt maken. Bent u een paardenliefhebber? Dan zult u genieten van Central Park en zal de gids u van alles vertellen over de paarden, zoals hoe ze verzorgd worden, tot welk ras ze behoren, etc. Bent u, net zoals ik, onervaren? Wat is er dan leuker dan leren paardrijden in Central Park! Persoonlijk vond ik het echt geweldig, dit was zeker niet de laatste keer dat ik deze tocht heb gemaakt. Deze tocht zou ook een mooi (romantisch) cadeau zijn om uw geliefde te verrassen.

Paardrijden in Central Park - Paarden Paardrijden in Central Park - Ruiterpad

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als een mobiel ticket op uw smartphone.

  • Minimum leeftijd: 10 jaar
  • Duur: 1 of 2 uur
  • Vertrekpunt: Tavern on the Green in Central Park
  • Vertrektijd: dagelijks tussen 9.00 en 16.00 uur

Paardrijden in Central Park - Paardrijden

 

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets