Rit met Paardenkoets door Central Park

Koop tickets nu
Per Koets door Central Park

Tijdens een rit met paardenkoets door Central Park rijdt u door het park in een door paarden voortgetrokken koets. Een koetstocht is een leuke en romantische manier om Central Park te ervaren. U ontdekt de bruggetjes, fonteinen en standbeelden die het park tot een van de hoogtepunten van New York maken. Bovendien waant u zich even in het ‘oude’ New York, waar de welgestelde burgers zich al per koets lieten vervoeren.

Boek uw koetsrit door Central Park hier

Tour met paard door Central Park

De koetsrit duurt 15 of 45 minuten. In die tijdspanne ziet u niet het hele park – het is simpelweg te groot – maar komt u wel langs mooie plekjes en bezienswaardigheden. Terwijl het paard de koets kalmpjes voorttrekt en u de wielen zachtjes hoort ratelen, vertelt de koetsier over de historie van Central Park en haar vele attracties. Wist u bijvoorbeeld dat het park zo rotsachtig was dat de architecten grond uit New Jersey lieten overkomen om bomen in te kunnen planten? En dat het park dus volledig is aangelegd, met uitzonderingen van de rotsen die er al miljoenen jaren liggen? De koetsiers die uw rit verzorgen hebben veel ervaring, soms tientallen jaren, en kunnen u alles over het park vertellen. Aarzel dus niet om vragen te stellen! De meeste koetsiers hebben bovendien (foto)boeken in hun koets liggen, zodat u kunt zien hoe bepaalde locaties in het park er honderd jaar geleden uit zagen.

Koets met gids in New York Paardenkoets in Central Park

Celebrities in Central Park

De rit is echter geen geschiedenisles. U ziet vanuit de koets juist hoe de New Yorkers tegenwoordig op vele manieren gebruik maken van het park. Zo komt u zomaar langs een tangoles, een popconcert, een trouwerij of een honkbalwedstrijd. Als u geluk heeft ziet u zelfs een van de vele beroemde New Yorkers een ommetje maken, zoals Snoop Dogg en Sarah Jessica Parker dat regelmatig doen. De koetsier laat het paard stoppen wanneer u ergens wil rondlopen of foto’s wil maken. Er passen vier volwassenen in de koets, dus u kunt eventueel een ritje met het hele gezin maken. Als u juist een romantische rit met z’n tweetjes wil maken of misschien zelfs een huwelijksaanzoek wil doen: daar hebben de koetsiers ook ervaring mee.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de tour, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Prijs: Vanaf € 72 per koets
  • Duur: 15 of 45 minuten
  • Extra: Maximaal 4 volwassenen per koets. Koetsen zijn altijd privé.

Boek uw koetsrit door Central Park hier

Per koets door Central Park

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets