Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York 2023

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York

De Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York wordt jaarlijks geprojecteerd op de zijkant van de winkel aan 5th Avenue tussen 49th en 50th Street. Het zien van de spectaculaire lichtshow brengt u zeker in de kerststemming. U kunt ook langs de prachtig versierde etalages lopen om ze te bewonderen.

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York

De Holiday Light Show bij Saks Fifth Avenue is een geliefde kerst traditie. Elk jaar presenteert het warenhuis Saks Fifth Avenue een unieke en spannende Holiday Light Show met een ander thema. De 600.000 lichtjes ‘dansen’ op verschillende kerstliedjes. De lichtjes lopen perfect synchroon met de muziek, waardoor een verbluffende visuele en audio-ervaring ontstaat.

Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York - Show Saks Fifth Avenue Holiday Light Show in New York - Etalages

Bekijk de Holiday Light Show

De eerste Saks lichtshow vindt plaats eind november, wanneer de kerstetalages van Saks Fifth Avenue worden onthuld. Het dagelijkse spektakel loopt tot begin januari. Geniet elke 10 minuten van het spektakel, van 17.00 uur tot 23.00 uur, waarbij elke show drie tot vier minuten duurt.

Rockefeller Center Kerstboom

Tegenover de Holiday Light Show van Fifth Avenue staat de Rockefeller Center Kerstboom trots in het hart van het iconische Rockefeller Plaza. Het is altijd een magisch gezicht, versierd met 50.000 fonkelende LED-lampjes en meer dan 3 miljoen Swarovski-kristallen die de 70 pieken van de ster bovenop bedekken.

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief