Uitgaan in Midtown

Uitgaan in Midtown

In Midtown vindt u veel leuke clubs en bars. Of u nou op zoek bent naar een rooftopbar of een sportbar, u vindt zeker weten iets geschikts. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen!

230 Fifth

Een heerlijke club, vooral in de zomer. U kunt er op het dak zitten en genieten van een spectaculair uitzicht op het Empire State Building. Open vanaf 16.00 uur, dus ook leuk voor een afternoon-drink. Op vrijdag en zaterdag kan het lastig zijn om binnen te komen, dus zorg ervoor dat u netjes gekleed bent en geen sneakers draagt. In het weekend wordt er meestal bottle service gehanteerd, maar doordeweeks kunt u misschien ook wel zitten.

Uitgaan in Midtown - 230 Fifth Uitgaan in Midtown - Cantina Rooftop

Cantina Rooftop

Bij Cantina Rooftop bent u aan het juiste adres voor heerlijk eten en drinken. Het restaurant beschikt ook over een mooi rooftopterras, waar u buiten kunt dineren of wat kunt drinken. Het is verstandig om te reserveren.

Royalton Hotel op Park Avenue

Een leuke (lounge) club met twee verdiepingen op het dak van het Royalton hotel (voorheen het Gansevoort hotel), waar ook gedanst kan worden. Het zwembad zit op de bovenste etage. Of beide etages open zijn, hangt af van de avond en de hoeveelheid mensen.

Mercury Bar

In deze sportbar vindt u geen toeristen. Hier kijken de New Yorkse mannen op zondag hun football– of honkbalwedstrijden. Het is een kleine bar met veel tv’s. Zoek een lekkere bank en bestel bier met wat fingerfood. Er is geen dresscode.

Mercury Bar in New York Zwembad Royalton Hotel - Uitgaan in Midtown

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets