New York MetroCard kopen

Bestel hier uw tickets

metrocard in new york

Koop uw MetroCard voor u naar New York gaat!

Betaalmogelijkheden

De metro in New York

De metro is het populairste vervoersmiddel onder New Yorkers en reizigers. Wilt u goed voorbereid op reis gaan? Bestel dan nu alvast uw metrokaart(en). Als u uw kaarten bestelt via NewYork.nl heeft u deze binnen drie werkdagen in huis! De MetroCards zijn ook geldig voor de lokale bussen en alle metrolijnen in Manhattan, Brooklyn, Queens, Long Island City, Staten Island en Bronx. Lees hieronder uit welke metrokaarten u kunt kiezen en hoe u deze online kunt bestellen.

7-Day Unlimited Ride MetroCard

Als u kiest voor de 7-Day Unlimited Ride MetroCard mag u gedurende zeven kalenderdagen onbeperkt met de metro en bus reizen in New York City. De geldigheidsduur gaat in vanaf de eerste keer dat u de kaart gebruikt. De 7-Day Unlimited Ride MetroCard kost € 36 inclusief standaardverzending. Bestel de kaart voor uw vertrek naar New York en ontvang hem binnen drie werkdagen thuis. Als u kiest voor een standaardverzending via reguliere post houd er dan wel rekening mee dat u verantwoordelijk bent, mocht er iets misgaan bij de post. Vindt u dit een te groot risico en wilt u meer zekerheid? Dan kunt u ervoor kiezen om uw MetroCard aangetekend te laten versturen.

Pay-Per-Ride MetroCard

Wilt u liever per rit betalen? Dan kunt u kiezen voor de Pay-Per-Ride MetroCard. Met deze kaart kunt u 10 metroritten en/of busritten maken en kost € 32 inclusief standaardverzending.

Deze Metrocard is meerdere malen te gebruiken achter elkaar (max 4x). Bent u bijvoorbeeld met 2 personen dan zou u deze kaart 2x gebruiken en verbruikt u dus 2 ritten. U kunt deze metrocard ook opwaarderen in elk metrostation mocht uw tegoed op zijn.

JFK Airtrain

Als u van of naar JFK Airport reist, moet u betalen voor de JFK Airtrain. Dit kaartje kost € 7, inclusief standaardverzending. U kunt in de Airtrain GEEN gebruik maken van de Unlimited Metrocard. U kunt voor u gaat de JFK Airtrain kaart bestellen, 1 kaart is goed voor een enkele reis.

Bestel hier uw MetroCards

Unlimited

Unlimited

Geldig voor 7 dagen

€ 36,00

Koop nu

JFK Airtrain

JFK Airtrain

Geldig voor één rit

€ 7,00

Koop nu

Pay-Per-Ride

Pay-Per-Ride

Geldig voor 10 ritten

€ 32,00

Koop nu


U ontvangt de uw MetroCard(s) binnen drie werkdagen op het ingevoerde adres (houd alstublieft rekening met het weekend en / of eventuele feestdagen).

*Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw bestelling aankomt? Selecteer dan de optie ‘aangetekend verzenden’. U heeft het recht om de MetroCards retour te sturen tot 15 dagen na aankoop. U ontvangt het volledige bedrag inclusief de standaard verzendkosten retour. Mocht u de MetroCards na 15 dagen retour willen sturen, neem dan gerust contact op.

Heeft u vragen over de MetroCard of uw bestelling? Stuur dan een e-mail naar ericvragen@newyork.nl

Belangrijk: Koopt u uw MetroCard via NewYork.nl? Dan betaalt u voor deze kaart € 2,50 tot € 5 meer dan in New York. Er worden namelijk kosten gerekend voor het betalen via PayPal en u betaalt verzend- en administratiekosten. Normaal gesproken is het altijd voordeliger om via NewYork.nl vooraf tickets en kaarten te bestellen. In het geval van de MetroCard gaat dit echter niet op. Deze service is bedoeld voor mensen die het prettig vinden om bij aankomst in New York een MetroCard op zak te hebben en het niet erg vinden om hier extra voor te betalen. Eric.

Comments are closed.

Eric's New York Download de gratis app in de App Store

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Aanmelden