Broadway Musicals in New York

Er zijn zoveel prachtige Broadway-musicals te zien in New York! Natuurlijk zijn er de klassiekers zoals The Phantom of the Opera en The Lion King. Maar daarnaast is er genoeg keuze uit onder andere de zogenaamde jukeboxmusicals (Motown, Jersey Boys) en komische musicals, zoals Book of Mormon. Hieronder ziet u een lijst met populaire musicals die momenteel op Broadway staan.

Erics Tip: Als u online tickets koopt dan kunt u topplekken bemachtigen tegen kortingsprijzen. Dit bespaart u dus tijd, moeite én geld wanneer u eenmaal in New York bent.
phantom of the opera
20% korting

The Phantom of the Opera op Broadway Tickets

The Phantom of the Opera van Andrew Lloyd Webber is de langstlopende show in de geschiedenis van Broadway. Het vertelt het verhaal van een gemaskerd figuur dat rondwaart in de catacomben van het Paris Opera House en iedereen achtervolgt. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
the lion king on broadway

The Lion King op Broadway Tickets

The Lion King is een Tony Award winnende musical, grotendeels gebaseerd op de gelijknamige Disneyfilm die bekend en geliefd is bij velen. Het vertelt het Hamlet-achtige verhaal van leeuwenjong Simba, prins van de leeuwen en troonopvolger. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
chicago musical
14% korting

Chicago op Broadway Tickets

Chicago speelt zich af tijdens de Drooglegging en gaat over twee vrouwen die in de gevangenis zitten voor crimes passionnels. Het is beloond met zes Tony Awards, twee Oliver Awards, een Grammy en duizenden staande ovaties. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
mamma mia
18% korting

Mamma Mia! op Broadway Tickets

Mamma Mia! op Broadway is een enorme feelgood musical en perfect voor een avond uit. Het vertelt het verhaal van een pittige, onafhankelijke moeder en haar ondeugende dochter. Oh en drie mogelijke vaders. Ja, drie. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
book of mormon

The Book of Mormon op Broadway Tickets

The Book of Mormon gaat over twee jonge Mormoonse missionarissen: ouderling Arnold Cunningham en ouderling Kevin Price. Ze worden naar Uganda gestuurd om de bevolking te bekeren tot het Mormoonse geloof. Maar niets gaat volgens plan! Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Hedwig and the Angry Inch op Broadway

Hedwig and the Angry Inch op Broadway Tickets

Hedwig and the Angry Inch is een Broadwaymusical die het verhaal vertelt van Hedwig Robinson, een transseksuele vrouw uit Oost-Berlijn en leadzangeres van een rockband. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Wicked

Wicked op Broadway Tickets

Wicked is de voorganger van en het vervolg op The Wizard of Oz. De show vertelt het verhaal van vóór de komst van Dorothy en gaat verder na haar aankomst. Het is een geliefde show, die records heeft gebroken en veel awards heeft gewonnen. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
les mis op broadway in new york

Les Misérables op Broadway Tickets

Les Misérables is een remake van het Tony Award-winnende verhaal van Jean Valjean, die 19 jaar gevangen heeft gezeten voor het stelen van een brood. Verbitterd door het harde leven in de cel, moet hij zijn nieuwe leven zien op te pakken. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Jersey boys

Jersey Boys op Broadway Tickets

Jersey Boys de musical op Broadway is niet zomaar een jukebox musical. Het is het tamelijk onbekende, autobiografische verhaal van The Four Seasons, een populaire band van halverwege de jaren '60. Het is een klassiek succesverhaal. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
The King and I op Broadway

The King and I op Broadway Tickets

The King and I op Broadway is een musical over de verboden liefde tussen een Britse lerares, Anna, en de koning van Siam. Ga terug in de tijd naar de 19e eeuw en geniet van de geweldige kostuums en set! Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Finding Neverland op Broadway

Finding Neverland op Broadway Tickets

Koop uw Finding Neverland op Broadway tickets voordat u naar New York gaat. Het is makkelijk om theaterkaartjes online te kopen, u bespaart zo tijd. We hebben allemaal een kind in ons en dat is precies de reden dat u naar het Lunt-Fontanne Theatre moet gaan om Finding N

Lees meer
An American in Paris op Broadway

An American in Paris op Broadway Tickets

An American in Paris is een nieuwe Broadwaymusical die speelt in een naoorlogs Parijs. Het is een klassiek liefdesverhaal, vol mooi ballet, pakkende liedjes en poëtische teksten over één van de meest romantische steden ter wereld. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Aladdin op Broadway

Aladdin op Broadway Tickets

Aladdin de musical op Broadway in New York is gebaseerd op de geliefde gelijknamige Disneyfilm. Nu kunnen u en uw kinderen dit sprookje herbeleven, in een theater waarvan het podium op magische wijze is omgetoverd tot de stad Agrabah. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
kinky boots broadway musical new york

Kinky Boots op Broadway Tickets

Kinky Boots de musical op Broadway is een komische musical over een bijna failliete schoenfabriek, die wordt gered door zich op een nieuwe markt te storten: drag queens. Muziek en teksten zijn geschreven door popartiest Cyndi Lauper. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Matilda de musical

Matilda op Broadway Tickets

Matilda op Broadway is een komische familiemusical die het succesvolle verhaal vertelt van Roald Dahl's gelijknamige kinderboek. Het gaat over Matilda, een 5-jarige boekenwurm met een enorm hoog IQ en gemene ouders. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Stomp in New York

STOMP Off-Broadway in New York

STOMP is een Off-Broadwayshow in New York. Het is geen musical, maar een groot muziekspektakel met muziek en dans. De muziek wordt gemaakt met weinig traditionele instrumenten zoals emmers, bezems, kranten en lucifers. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Avenue-Q-in-New-York

Avenue Q de Off-Broadway musical

Avenue Q de Off-Broadway musical is zo Amerikaans als het maar zijn kan. Er zijn slechts drie acteurs, de rest zijn poppen bespeeld door poppenspelers. Een soort Sesamstraat-figuren, maar dan 20, 30 jaar later. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Radio city logo

Radio City Christmas Spectacular in New York

Radio City Christmas Spectacular is een magische kerstshow voor de hele familie met de wereldberoemde Rockettes in de hoofdrol. De show bestaat sinds 1933 en het zien van dit spektakel is uitgegroeid tot een kersttraditie in New York. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Gentleman's Guide to Love and Murder in New York

A Gentleman’s Guide to Love and Murder op Broadway

A Gentleman's Guide to Love and Murder gaat over de listige moordenaar Monty Navarro, wiens doel het is om 8 van zijn familieleden te laten verdwijnen. Zij zijn een obstakel tussen hem, zijn adellijke titel én zijn ware liefde Sibella. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer
Fish in the Dark in New York

Fish in the Dark – tickets voor Broadway

Fish in the Dark is geschreven door Emmy award-winnende comedian Larry David. Deze hilarische voorstelling duurt twee uur en is erg populair! Een maand vóór de première waren de tickets al nagenoeg uitverkocht, dus wees snel. Lees meer en koop tickets hier:

Lees meer