Mamma Mia! op Broadway Tickets

Mamma Mia on Broadway Tickets

Koop uw Mamma Mia! op Broadway tickets voordat u richting New York gaat. U kunt uw theatertickets gemakkelijk online kopen, wat u tijd en geld scheelt. Mamma Mia! op Broadway is de ideale feelgood musical voor een avondje uit in het Broadhurst Theatre in New York. De musical vertelt het verhaal van een pittige, onafhankelijke moeder en haar ondeugende dochter. En dan zijn er nog drie mogelijke vaders. Inderdaad: drie. De jonge Sophie staat op het punt om te trouwen. Samen met haar moeder Donna woont ze op het Griekse eiland Kalokairi. Hoewel ze niet weet wie haar vader is, wil ze dolgraag dat hij haar naar het altaar begeleidt. Wanneer ze in het dagboek van haar moeder ontdekt dat ze drie mogelijke vaders heeft, besluit ze hen uit te nodigen voor haar bruiloft. Ze is ervan overtuigd dat ze haar vader herkent zodra ze hem ziet. Natuurlijk verloopt niet alles volgens plan.

Deze show is helaas afgelopen

Bekijk hier een aantal andere musicals

Contents

Muziek van ABBA

Tijdens de musical wordt muziek gespeeld van één van ‘s werelds beroemdste bands: ABBA. Kent u ‘Dancing Queen’ en ‘Thank You for the Music’ nog? U heeft vast al eerder geswingd op ‘Voulez-Vous’! Tijdens de musical Mamma Mia! op Broadway hoort u deze hits, de titelsong en nog veel meer nummers. Mamma Mia! is een unieke musical. U zult van begin tot eind op het puntje van uw stoel zitten, klaar om op te staan en mee te dansen!
Mamma Mia op Broadway in New York De musical Mamma Mia in New York

‘Thank you for the music’

De hits van ABBA zijn niet de enige reden om deze musical te bezoeken. Het verhaal is al net zo goed als de muziek. Laat u meeslepen door de verschillende karakters met hun eigen zorgen en overwinningen. Mamma Mia! is een verhaal van liefde, vriendschap en bovenal lol! Wilt u een onvergetelijke avond beleven met tikkeltje nostalgie? En misschien zelfs wel meedansen? Dan is Mamma Mia! de perfecte show voor u!

Mamma Mia op Broadway in New York City Mamma Mia in New York

Hoe koop ik Mamma Mia! op Broadway Tickets?

Via de link hieronder is het heel makkelijk om kaartjes voor Mamma Mia! te bestellen. Als u slim bent, doet u dat al voordat u naar New York vertrekt. Waarom? Deze website garandeert goede plekken in stalles of parterre, en nog met korting ook. Op deze manier boeken bespaart u dus tijd en geld. En misschien nog wel belangrijker: u hoeft tijdens uw trip geen tijd te verspillen aan de jacht op kaartjes. Veel Broadwaymusicals zijn namelijk razendpopulair en daarom vaak uitverkocht.

Zó makkelijk is het om, vooraf, online tickets te bestellen:

  • Klik op de link en selecteer de datum dat u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer of u de bevestigingsmail en voucher heeft ontvangen
  • Wissel uw voucher enkele uren voor de voorstelling in bij het theater

Zitplaatsen worden aangewezen door het theater. Daarom komt u pas bij het afhalen van de kaartjes uw stoelnummer te weten. Dit staat duidelijk op het kaartje vermeld. Groepen worden waar mogelijk – en bij groepen tot vijf personen gegarandeerd – naast elkaar geplaatst.

Informatie over de voorstelling

  • De minimale leeftijd is vier jaar.
  • Duur: ongeveer 2 uur en 30 minuten
  • Locatie: Broadhurst Theatre, 235 West 44th Street

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets