Kerstshows in New York 2021

Koop uw tickets voor kerstshows in New York voor vertrek. Het online kopen van theatertickets is makkelijk en veilig, en bovenal bespaart het u tijd en geld! Ieder jaar zijn er verschillende kerstshows in New York, terugkerende shows zoals het Radio City Christmas Spectacular en telkens wisselende voorstellingen in bijvoorbeeld Madison Square Garden. Wilt u zich helemaal onderdompelen in de kerstsfeer en zoveel mogelijk kerstshows bezoeken? Of zijn de tickets voor een show uitverkocht en bent u op zoek naar een alternatief? Hier vindt u een overzicht van alle kerstshows in New York dit jaar!

Tickets voor 2021 zijn nog niet beschikbaar
Wilt u een e-mail ontvangen zodra de tickets beschikbaar zijn? Stuur me een berichtje op [email protected] en ik mail u zodra de tickets beschikbaar zijn.

Kijk hier voor een lijst van Kerstshows in New York

Radio City Christmas Spectacular

Radio City Christmas Spectacular is zonder twijfel de meest spectaculaire kerstshow in New York, een absolute must-see als u in november, december of begin januari in New York bent! De wereldberoemde Rockettes zwaaien synchroon hun benen in de lucht en vallen verkleed als speelgoedsoldaatjes om als dominostenen. De kerstman ontbreekt uiteraard ook niet aan deze kerstshow voor het hele gezin. Koop uw tickets op tijd, want deze shows raken snel uitverkocht.

‘Twas the Night Before… door Cirque du Soleil

‘’Twas the Night Before’ is de eerste kerstshow van het wereldberoemde Cirque du Soleil. De voorstelling gaat over een meisje dat het bekende kerstgedicht tot leven ziet komen. De acrobaten, clowns en andere artiesten van het magische circus voeren hun show op in het Hulu Theater in Madison Square Garden.

A Christmas Carol

Kerst is geen kerst zonder Scrooge. Het verhaal van de humeurige vrek mag dan ook niet ontbreken in de lijst met kerstshows. A Christmas Carol wordt opgevoerd in het Lyceum Theatre op Broadway. Jacob Marley, de drie kerstgeesten en Ebenezer Scrooge zelf zullen u het ultieme kerstgevoel geven.

Slava’s Snowshow

Deze prijswinnende, surrealistische kindershow van de gerenommeerde Russische clown Slava Polunin zit vol met clowns, sneeuw en zelfs een sneeuwstorm. Slava’s Snowshow is geen echte kerstshow, maar wel een eerbetoon aan sneeuw en de winter, en daarmee toch een aanrader om te bezoeken in de kerstperiode.

The Nutcracker

In november en december kunt u naast musicals en toneeluitvoeringen ook genieten van ballet in kerstsfeer. Het gerenommeerde New York City Ballet brengt elk jaar The Nutcracker op het toneel. De kleine Clara, de strijd tussen peperkoeksoldaatjes en hongerige muizen en natuurlijk de levensgrote notenkraker zullen uw hele gezin betoveren.

The Magic Flute

Mozarts The Magic Flute (‘Die Zauberflöte’) is een tijdloos drama van goed versus kwaad en zit vol met magische melodieën, droomachtige personages en mythische wezens. Indien u graag een opera bezoekt in de kerstperiode dan is The Magic Flute een goede keus.

Zoek uw tickets


Zoek tickets

Zoekresultaten

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets