Radio City Christmas Spectacular Tickets

Koop tickets nu
Radio City Christmas Spectacular Tickets

Radio City Christmas Spectacular is een magische kerstshow voor de hele familie met de wereldberoemde Rockettes in de hoofdrol. De show bestaat al sinds 1933 en het bijwonen van dit spektakel is uitgegroeid tot een ware kersttraditie in New York. Bespaar op Radio City Christmas Spectacular tickets door ze te kopen voor u naar New York gaat. Het online kopen van theatertickets is veilig, makkelijk en bovenal bespaart het u tijd en geld!

Koop uw Radio City Christmas Spectacular tickets hier

Kerst in de Radio City Music Hall

De show vindt plaats in de Radio City Music Hall. De periode rond Kerstmis is een van de meest magische momenten om door te brengen in New York City. De hele stad is in kerstsfeer, met prachtig versierde straten, kerstbomen, schaatsbanen en indrukwekkend gedecoreerde etalages.

Radio City Music Hall is een enorme theater- en concertzaal in New York City. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de klassieke schoonheid van dit unieke complex dat een van dé trekpleisters is van de stad. The Great Stage (20,3 x 44 m) wordt door technische experts beschouwd als ‘s werelds beste podium. Daarnaast is het glanzende gouden doek het grootste rideau ter wereld.

Radio City Christmas Spectacular Tickets - Santa Claus Radio City Christmas Spectacular Tickets - Sightseeing

The Rockettes

Tijdens het Christmas Spectacular wordt u meegevoerd naar een wonderlijke kerstwereld vol magische kerstverhalen, spectaculaire danspasjes van de Rockettes en natuurlijk de ‘The Parade of the Wooden Soldiers’. De Rockettes betreden dan als speelgoedsoldaatjes het podium en vallen op het hoogtepunt als dominostenen om. Een bijzondere en onvergetelijke act!

De kerstman mag natuurlijk niet ontbreken aan een show als deze. Hij is de aangewezen persoon om het publiek de verhalen van de magische show te laten beleven en ze helemaal in de kerstsfeer te brengen. Na afloop van het spektakel kunnen kinderen in de foyer ook nog met de enige echte Kerstman op de foto.

Koop uw Radio City Christmas Spectacular tickets hier

Radio City Christmas Spectacular Tickets - De Rockettes Radio City Christmas Spectacular Tickets - Toy Soldiers

Erics Tip: “Radio City Christmas Spectacular is een heerlijke show voor jong en oud, om helemaal in de kerststemming te komen. De Radio City Christmas Spectacular is ieder jaar weer een beetje anders. Mocht u de show al eens hebben bezocht, dan is het dus zeker de moeite waard om nog eens te gaan!”

Hoe koop ik Radio City Christmas Spectacular tickets?

Het is eenvoudig om tickets voor Radio City Christmas Spectacular in New York te kopen in het onderstaande overzicht. Ik raad aan om online Radio City Christmas Spectacular tickets te kopen voordat u naar New York gaat. Dit bespaart u tijd en het belangrijkste is dat u niet hoeft te stressen over het vinden van tickets als u in New York bent.

Een ticket kopen is eenvoudig:
  • Klik op de link en selecteer de datum waarop u wilt gaan
  • Vul uw gegevens in en betaal
  • Controleer uw e-mail voor de bevestiging

Informatie over de voorstelling

  • Alle kinderen onder de 2 jaar die op schoot van hun ouder/voogd zullen zitten, hebben geen ticket nodig
  • Duur: 1 uur en 30 minuten (geen pauze)
  • Locatie: Radio City Music Hall (1260 Avenue of the Americas)
  • Toegankelijkheid:
  • Radio City Christmas Spectacular is van november tot en met begin januari te zien.

Koop uw Radio City Christmas Spectacular tickets hier

Zie hieronder voor een lijst met data en boek direct!

Misschien vindt u dit ook interessant:

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets