Autohuur New York

Koop tickets nu
Autohuur New York

Wie een auto wil huren kan de vakantie het beste zo plannen dat de auto pas na een verblijf in New York wordt gehuurd of voor die tijd wordt geleverd. Manhattan is tussen 7.30 uur en 22.30 uur totaal verstopt en parkeerplaatsen zijn er amper te vinden. Voor een hele dag parkeren in de parkeergarage betaal je al gauw $30 tot $50.

Boek hier een huurauto in New York

Een auto huren in New York

New York City is de duurste plaats van het hele continent als het aankomt op autohuur. Een personenauto in de economy klasse kost per week ongeveer $100 meer dan elders in de VS. U kunt al veel besparen door uw auto te huren net buiten de stad. Vooraf online boeken kan u tot 30% aan kosten schelen.

Autohuur op JFK Airport

Als u van plan bent een auto te huren in New York en u komt aan op JFK Airport, dan kunt u uw auto daar ophalen. Om bij de autoverhuurbedrijven te komen, moet u de JFK AirTrain naar Federal Circle nemen. Zowel de lijn Howard Beach als Jamaica stopt hier. Nadat u de AirTrain heeft verlaten, kunt u naar uw verhuurbedrijf lopen of de bijbehorende shuttlebus nemen.

Boek hier een huurauto in New York

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets