Black Friday

Black Friday

Black Friday Sightseeing Day Pass Up to 37Sightseeing Day Pass

Tot 37% korting op de Sightseeing Day Pass voor kinderen t/m 12 jaar en tot 28% korting op de passen voor volwassenen. Alleen tijdens deze ‘Black Friday Sale’ korting op alle soorten passen. De Sightseeing Day Pass is ideaal als u zoveel mogelijk wilt zien en doen tijdens uw verblijf.
Gebruik kortingscode “ERICOFFER”.

Koop nu de Sightseeing Day Pass hier

Black Friday Booking 30Minstens 30%  korting bij Booking

Bespaar minstens 30% op verblijven in de buurt, langere reizen en alles daartussenin. Zorg dat je de sale van het jaar niet misloopt!

Klik hier voor de Black Friday Deals van Booking

Black Friday New York Pass Up to 30New York Pass

Ontvang nu tot wel 30% korting op de New York Pass! U koopt de pas voor een specifiek aantal dagen en krijgt toegang tot meer dan 100 tours en attracties in New York. De pas is twee jaar geldig na aankoop.

Koop nu de New York Pass hier

NL BlackFriday FlexSightseeing Flex Pass

Nu tot 28% korting op de Sightseeing Flex Pass voor kinderen t/m 12 jaar en 10% korting op de passen voor volwassenen. Alleen tijdens deze ‘Black Friday Sale’ korting op alle soorten passen. De Flex Pass is een van mijn favoriete passen omdat hij zo voordelig en flexibel is.
Gebruik kortingscode “ERICOFFER”.

Koop nu de Sightseeing Flex Pass hier

Black Friday MetrocardsGratis verzending MetroCards

Alleen vandaag: gratis verzending van alle MetroCards met voordeelpas-pakketten! Bestel vandaag en ontvang de MetroCards per post in huis voor u vertrekt.

Koop uw MetroCards hier

Steun NewYork.nl

Bent u New York-fan? Wilt u mij aan het werk zetten? Dan heb ik hieronder wat leuke producten voor weinig!

Bekijk de producten hier

 

 

 

De aanbiedingen op deze pagina/in deze e-mail zijn geldig zolang de voorraad strekt. De kortingen zijn alleen van toepassing wanneer via de website wordt geboekt, tijdens het Black Friday en Cyber Monday event. De korting kan niet met terugwerkende kracht worden verleend op reeds geplaatste boekingen.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets