Dyker Heights Christmas Lights

Bestel hier uw tickets

Dyker Heights Christmas Lights

De Dyker Heights Christmas Lights tour in New York mag u niet missen als u rond de kerstdagen in de stad bent. In New York, en vooral Brooklyn, vindt u de geweldige ‘over the top’ versierde huizen, vol met kerstlichtjes, rendieren, sneeuwvlokken en kerstmannen. Dyker Heights is de wijk waar deze traditie uitgebreid wordt gevierd, het is beroemd om haar meest prachtig versierde woningen. Dit spektakel is geweldig om te zien en een bustour met een gids door Dyker Heights is de beste manier om alle uitbundig verlichte huizen te vinden.

Betaal eenvoudig en veilig met:
iDeal Bancontact MasterCard VISA AMEX

Tour door Dyker Heights en Bay Ridge

Bij deze tour komt u door Dyker Heights en Bay Ridge in Brooklyn, twee Amerikaans-Italiaanse wijken waar een kleine competitie heerst wie zijn huis het mooist versiert met de feestdagen. U rijdt er met de bus naartoe vanuit Midtown Manhattan en stapt in Brooklyn uit om met een gids rond te lopen en de mooi verlichte huizen te bewonderen. Het grote voordeel van deze tour ten opzichte van het zelf bezoeken van de buurt is dat de gids u alles zal vertellen over de geschiedenis van deze kersttraditie (het is ooit begonnen met één gedecoreerd huis!) en u misschien zelfs zal meenemen naar enkele trotse huiseigenaren. Sommigen huren voor wel duizenden euro’s bedrijven in om de geweldige versieringen te verzorgen!

Dyker Heights Christmas Lights - Blauwe Verlichting Dyker Heights Christmas Lights - Kerststal

Kerstversiering in Manhattan

Nadat u de kerstsfeer in Brooklyn heeft opgesnoven, rijdt de bus u terug naar Manhattan. U wordt onderweg nog getrakteerd op een prachtig zicht op de skyline, waarna de tour eindigt bij Union Square. De tour die start om 16.00 uur eindigt in Midtown, in de buurt van Times Square en Bryant Park.

Erics Tip: Het belangrijkste advies voor deze tour is: wacht niet met boeken! Een tour naar Dyker Heights is een absolute must-do als u in december in New York bent. De tours zijn erg populair en vaak uitverkocht. Wacht dan ook niet te lang met het reserveren van tickets, want anders kan het zomaar zijn dat de door u gewenste dag of tijd al vol zit.

Dyker Heights Christmas Lights - Decoraties

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, waarop alle informatie staat. U hoeft deze voucher niet af te drukken.

  • Vertrektijd: 17.00, 18.00, 19.00 of 20.00 uur
  • Duur: 3,5 uur
  • Vertrekpunt: vlakbij Union Square
  • Priority Seating: Dit zijn zitplaatsen op een van de eerste rijen in de bus, u kunt dus vóór de anderen in- en uitstappen.

De tour die om 16.00 uur vertrekt, duurt wat langer. Het vertrekpunt is ook anders dan bij de andere tijden:

  • Vertrektijd: 16.00 uur
  • Duur: 4 uur
  • Vertrekpunt: vlakbij Times Square

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets