Gospel Tours in New York

Koop tickets nu
Gospel Tours in New York

Doe een van de gospel tours in New York om de gospelmuziek en sfeer te ervaren, live in een kerk in Harlem of Brooklyn. Om te voorkomen dat u als toerist lang in de rij staat of onbedoeld de regels overtreedt, kunt u het beste deelnemen aan een gospeltour. Samen met een gids ontdekt u zowel Harlem als de authentieke gospelmuziek en zult u begrijpen waarom het zo populair is.

Boek de Harlem Gospel Tour hier

Beleef Gospel in Harlem

De tour start in Midtown Manhattan. Het maakt niet uit waar u gaat zitten, er is aan beide kanten van de bus genoeg te zien. Terwijl de bus van Midtown naar 110th Street – Harlem’s gate rijdt, vertelt de gids over de geschiedenis en de diverse culturen in Harlem. Er zijn genoeg mogelijkheden om foto’s te maken en u zult verbaasd staan over het gevarieerde landschap van Harlem.

Als toerist een kerk bezoeken is not done. Zo zijn er strikte regels, kan het binnenkomen en verlaten van de ceremonie problemen opleveren en zijn er gewoonweg veel kerken waar toeristen niet welkom zijn. Zelfs als het u lukt om op zondagochtend op eigen houtje een gastvrije kerk te vinden, zult u waarschijnlijk aan moeten sluiten in een enorm lange rij. Een tour boeken is daarom een betere optie. Dit is niet alleen eenvoudiger, het is ook een leuke en culturele activiteit waar u iets van op zult steken!

Het hoogtepunt van de tour is natuurlijk het bijwonen van een gospelmis in de kerk. In Harlem zijn er meer dan 400 kerken! In één van deze kerken zult u gaan dansen, swingen en misschien wel meezingen met de indrukwekkende gospelmuziek. Het bijwonen van een gospelmis is een ongelofelijke ervaring, maar zeker niet zo glamorous als films zoals Sister Act ons willen doen geloven. Het is belangrijk om in het achterhoofd te houden dat het hier gaat om echte mensen die zingend hun geloof uiten. In sommige kerken draagt het koor een toga, in sommige kerken niet. Het is geen show.

Show met lunch met de Gospeltour Gospertour in Harlem New York

De Geschiedenis van Harlem

Harlem had een slechte reputatie als één van de wijken van New York met het hoogste misdaadcijfer, maar Harlem is veel meer dan dit! Tijdens de tour leert u over de geschiedenis van Harlem en maakt u kennis met de Harlem Renaissance, de periode waarin de wijk bruiste en the place to be was voor jonge artiesten, schrijvers en dichters. U komt langs bekende bezienswaardigheden zoals het Apollo Theatre, het Hamilton Grange National Memorial en de City College of New York.

Soul Food in New York

Soulfood met de Gospeltour in HarlemNa de gospel heeft u de mogelijkheid om te brunchen in een lokaal restaurant in Harlem. Deze optie moet tijdens het boeken van de tour worden aangevinkt en kan niet achteraf worden bijgeboekt. Deze lunch is echt een aanrader. Niet alleen is het de perfecte afsluiter van de gospeltour, u krijgt ook nog eens de kans om de lokale gerechten, soul food, te proeven.
Zelf werd ik ontvangen in een lokaal restaurant waar ik uit mezelf nooit naar binnen zou zijn gegaan. Een restaurant met een rijke historie en live muziek. Het eten was lekker – denk aan maïsbrood, gefrituurde kip, mac and cheese en heel veel meer!

Erics Tip: U hoeft niet uw meest chique kleding aan te trekken, maar het is ongepast om shorts of flip-flops te dragen. Het is ook mogelijk dat de kerk u vraagt om een kleine donatie. Het is geen verplichting, maar als u wel wat wilt geven is het handig om een paar dollars op zak te hebben.

Praktische Informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher, die u kunt uitprinten en in kunt wisselen voor een ticket bij de bushalte, of u kunt de voucher laten zien als mobiele voucher op uw smartphone.

  • Duur: 4 uur
  • Vertrekpunt: Vlakbij Times Square op 8th Avenue
  • Vertrektijd: 9.30 uur

Boek de Harlem Gospel Tour op zondag hier

Harlem Gospel Tour op woensdag

U kunt ook een Gospeltour boeken op woensdag. De tours zijn bijna hetzelfde, alleen wordt er op woensdag iets minder aandacht besteed aan de kerk en iets meer aan de gemeenschap. Zo zult u bijvoorbeeld een community center bezoeken en ziet u op welke manier Gospel een rol speelt in het dagelijkse leven van de gemeenschap.

Boek de Harlem Gospel Tour op woensdag hier

Harlem Gospel Wandeltour

Als u liever door Harlem wandelt, doe dan deze wandeltour, waarmee u ook naar een gospelkerk gaat. De tour is op zondag en het is een leuke kennismaking met Harlem en zijn gospel. Deze tour met gids wordt afgesloten met een heerlijke brunch in een lokaal restaurant.

Boek de Harlem Gospel Wandeltour op zondag hier

Gospel tour publiek in new york Gospel in Harlem

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief