Zeilboottocht in New York

Koop tickets nu
Zeilboottocht in New York

Statue of Liberty Tall Ship zeilboottochten zorgen ervoor dat u in stijl kunt zeilen over de wateren van New York, aan boord van een groot schip! De Clipper City is een schip van maar liefst 47 meter met een mast die 36 meter hoog is. Een cruise op het water zal nooit meer hetzelfde zijn. De cruise vertrekt vanaf het zuidelijke deel van Battery Park in Lower Manhattan (pak metro 4 of 5 richting Bowling Green of 1 richting South Ferry).

Boek uw tickets voor een zeilboottocht hier

Zeilboot: de Clipper City

De Clipper City is gebouwd in de jaren 80 als een stalen replica van de beroemde Clipper lumber-hauling schooners die in de 19de eeuw werden gebruikt. Het schip is gebouwd met behulp van plannen die gekocht zijn van het Smithsonian Institution (’s werelds grootste museum/onderzoekcomplex) en is aangepast naar zijn nieuwe functie: over de wateren van New York varen met 150 passagiers. Dit betekent dat de dekken niet alleen ruimtelijk zijn, maar ook erg comfortabel. Er zijn binnen- en buitenruimtes, dus u kunt van het uitzicht op Manhattan genieten, ongeacht het seizoen! Een Tall Ship cruise is een ervaring op zich, u zult de drukte van Manhattan achterlaten en zich relaxt voelen aan boord.

Uitzicht op Brooklyn Bridge en het Vrijheidsbeeld

U zult zowel de Brooklyn Bridge als Ellis Island en het Vrijheidsbeeld van dichtbij zien. Geniet van de bar aan boord met een geweldige selectie drank. Zeilen met de Clipper City is een romantische ervaring, perfect om te doen met uw partner, date of een speciaal iemand.
Er zijn zeven verschillende cruises: de Vrijheidsbeeld zeiltocht, de Twilight Sail, de Harbor Lights Sail, de Burlesque Sail, de zeiltocht met ambachtelijk gebrouwen bier, de Lobster & Beer Lovers Sail en de Avondzeiltocht met live jazzmuziek. Allemaal bieden ze een rustgevende cruise van 1 – 2 uur door de haven van New York. Of u nu foto’s wilt maken, gewoon wilt uitwaaien of wilt genieten van de verlichte skyline van Manhattan, de Statue of Liberty Tall Ship zeilboottocht is absoluut de moeite waard.

Erics Tip: Een tocht op deze zeilboot is een unieke ervaring. Er zijn geen motorgeluiden, u vaart gewoon in stilte over de rivier. Gasten worden vaak gevraagd om te helpen met het hijsen van de zeilen, dit maakt de boottochten ook leuk voor kinderen.

Praktische informatie

Na uw aankoop ontvangt u een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als uw ticket voor de zeilboottocht, of als mobiel ticket kunt laten zien op uw telefoon.

  • Zorg dat u op tijd bent voor de beste plekken
  • Duur: 1 – 2 uur
  • Vertrekt van: Het zuidelijke deel van Battery Park, Lower Manhattan
  • De zeiltochten zijn seizoensgebonden.

Boek uw tickets voor een zeilboottocht hier

Zeilboottocht in New York - Het Vrijheidsbeeld Zeilboottocht in New York - Zeilen

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets