Circle Line: Liberty Express Cruise (45 min)

Koop tickets nu
Circle Line Liberty Express Cruise

De Circle Line Liberty Express Cruise is een snelle en gemakkelijke manier om het Vrijheidsbeeld van dichtbij te zien. De boottocht, die 45 minuten duurt, vaart vanaf Downtown Manhattan direct naar ‘Lady Liberty’ en weer terug. Tijdens deze Circle Line Cruise heeft u ook een indrukwekkend uitzicht op de skyline van Manhattan.

Koop hier uw tickets voor de Liberty Express Cruise

Het Vrijheidsbeeld van dichtbij

Nadat de Liberty Express uit Battery Park vertrokken is, vaart u rechtstreeks richting het Vrijheidsbeeld. Tijdens de boottocht in New York komt u van alles te weten over het symbool van de vrijheid door de gids, aan wie u ook vragen kunt stellen over de stad. Eenmaal in de buurt van Lady Liberty zal de boot langzamer gaan varen, waardoor u een perfecte foto kunt maken. Vervolgens keert de boot om, om weer terug te varen naar Downtown Manhattan. Onderweg kunt u genieten van de uitzichten op de skyline.

Erics tip: Wanneer u Downtown Manhattan bezoekt en u het Vrijheidsbeeld van dichterbij wil bekijken, dan is dit een perfecte combinatie. De Liberty Express Cruise vertrekt namelijk als enige van de Circle Line cruises vanuit Battery Park en duurt maar 45 minuten!

Praktische informatie

U kunt tickets kopen voor een specifieke vertrektijd. Na uw aankoop, ontvangt uw voucher per e-mail. Met deze voucher (geprint of op uw smartphone) kunt u uw ticket ophalen aan de kassa. Let op: de boot stopt niet bij Liberty Island, u kunt dus niet van de boot af bij het Vrijheidsbeeld.

De boottocht vertrekt vanuit Battery Park, wat in het zuiden van Manhattan ligt. De terminal bevindt zich op Slip 6, dit is de pier waar het witte gebouw op staat. U kunt hier makkelijk komen door de metro te nemen naar Bowling Green of Whitehall Street.

  • Duur: 45 minuten
  • Vertrekpunt: Battery Park Slip 6
  • Vertrektijden:
    • 15 april – 30 december: elk heel uur tussen 11.00 uur en 18.00 uur
    • 23 mei – 6 september: ook 19.00 uur
  • Kom op tijd voor de beste plekken

Koop hier uw tickets voor de Liberty Express Cruise

Circle Line Liberty Express Cruise - Vrijheidsbeeld Circle Line Liberty Express Cruise - Skyline

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief