COVID test voor New York

Koop tickets nu
Corona PCR-test voor New York

Een COVID-test voor New York is verplicht als u naar New York wilt reizen. Iedereen 2 jaar en ouder moet een test doen. De test moet binnen een dag voor vertrek zijn afgenomen en de testuitslag moet uiteraard negatief zijn. U kunt bij verschillende aanbieders een PCR of Antigeen sneltest laten afnemen. Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor het doen van een test voor reizen.

UPDATE 12 juni 2022: Op dit moment is het NIET verplicht om een COVID test te doen voor vertrek naar New York.

COVID-19 test om te reizen

Als u naar de VS reist, vereist de Amerikaanse overheid een negatieve COVID-test die kort voor uw vertrek is afgenomen. Heeft u een trip naar New York gepland? Of naar een andere Amerikaanse stad zoals Washington DC of San Francisco? Zorg dan dat u voor u naar de luchthaven gaat een COVID-test heeft laten afnemen en een (negatief) testresultaat kunt laten zien.

Promotiecode Spoedtest.nl – 10% korting

Ik heb zelf ook gebruik gemaakt van een COVID-test om naar New York te reizen. Ik heb dit gedaan bij Spoedtest.nl, omdat ik hier snel terecht kon en de uitslag dezelfde dag ontving. Voor de Antigeen Sneltest krijgt u zelfs binnen 30 min de uitslag. Daarnaast hebben ze erg veel testlocaties in Nederland. Met mijn code NEWYORK10 krijgt u 10% korting op uw PCR of Antigeen Sneltest met reiscertificaat waarmee u kunt reizen naar New York. Uiteraard kunt u deze code ook gebruiken als u naar een andere bestemming dan New York reist.

Waarom geen GGD PCR-test?

De gratis tests die door de GGD worden uitgevoerd zijn ook PCR-tests. Hiervoor komt u echter alleen in aanmerking als u klachten heeft, of als u met iemand in aanraking bent geweest die corona heeft. Als u op reis gaat en geen klachten heeft, mag u deze test officieel dus niet doen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om klachten te fingeren en zo alsnog een GGD-test te laten afnemen. Maar als u een testuitslag van de GGD laat zien op de luchthaven, loopt u mijns inziens het risico dat men denkt dat u corona-klachten had op het moment van testen. Een onwenselijke situatie als u in de praktijk helemaal geen klachten heeft (gehad). Ik raad dan ook af om dit te doen en adviseer alle New York-reizigers om gebruik te maken van een betaalde PCR-sneltest. Bijkomend voordeel is dat u dit testresultaat veel sneller binnen heeft en u hierbij vaak ook direct een reisverklaring ontvangt.

Test via de luchtvaartmaatschappij

Ook verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM, bieden COVID tests aan. Als u in de buurt van een van de testlocaties woont, die meestal in de Randstad zijn, is dit een prima optie. Wel duurt het bij deze tests vaak iets langer voor u de uitslag ontvangt en betaalt u meestal meer dan wanneer u mijn kortingscode gebruikt.

Plan uw PCR/Antigeen sneltest hier. Gebruik mijn promotiecode NEWYORK10 voor 10% korting!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief