COVID test voor New York

Koop tickets nu
Corona PCR-test voor New York

Een COVID-test voor New York is verplicht als u naar New York wilt reizen. Iedereen 2 jaar en ouder moet een test doen. De test moet binnen 24 uur voor vertrek zijn afgenomen en de testuitslag moet uiteraard negatief zijn. U kunt bij verschillende aanbieders een PCR of Antigeen sneltest laten afnemen. Lees hier wat de mogelijkheden zijn voor het doen van een test voor reizen.

Plan uw COVID PCR of Antigeen sneltest hier. Gebruik mijn promotiecode NEWYORK10 voor 10% korting!

COVID-19 test om te reizen

Als u naar de VS reist, vereist de Amerikaanse overheid een negatieve COVID-test die kort voor uw vertrek is afgenomen. Heeft u een trip naar New York gepland? Of naar een andere Amerikaanse stad zoals Washington DC of San Francisco? Zorg dan dat u voor u naar de luchthaven gaat een COVID-test heeft laten afnemen en een (negatief) testresultaat kunt laten zien.

Promotiecode Spoedtest.nl – 10% korting

Ik heb zelf ook gebruik gemaakt van een COVID-test om naar New York te reizen. Ik heb dit gedaan bij Spoedtest.nl, omdat ik hier snel terecht kon en de uitslag dezelfde dag ontving. Voor de Antigeen Sneltest krijgt u zelfs minnen 30 min de uitslag. Daarnaast hebben ze erg veel testlocaties in Nederland. Met mijn code NEWYORK10 krijgt u 10% korting op uw PCR of Antigeen Sneltest met reiscertificaat. Uiteraard kunt u deze code ook gebruiken als u naar een andere bestemming dan New York reist.

Waarom geen GGD PCR-test?

De gratis tests die door de GGD worden uitgevoerd zijn ook PCR-tests. Hiervoor komt u echter alleen in aanmerking als u klachten heeft, of als u met iemand in aanraking bent geweest die corona heeft. Als u op reis gaat en geen klachten heeft, mag u deze test officieel dus niet doen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om klachten te fingeren en zo alsnog een GGD-test te laten afnemen. Maar als u een testuitslag van de GGD laat zien op de luchthaven, loopt u mijns inziens het risico dat men denkt dat u corona-klachten had op het moment van testen. Een onwenselijke situatie als u in de praktijk helemaal geen klachten heeft (gehad). Ik raad dan ook af om dit te doen en adviseer alle New York-reizigers om gebruik te maken van een betaalde PCR-sneltest. Bijkomend voordeel is dat u dit testresultaat veel sneller binnen heeft en u hierbij vaak ook direct een reisverklaring ontvangt.

Test via de luchtvaartmaatschappij

Ook verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder KLM, bieden COVID tests aan. Als u in de buurt van een van de testlocaties woont, die meestal in de Randstad zijn, is dit een prima optie. Wel duurt het bij deze tests vaak iets langer voor u de uitslag ontvangt en betaalt u meestal meer dan wanneer u mijn kortingscode gebruikt.

Plan uw PCR/Antigeen sneltest hier. Gebruik mijn promotiecode NEWYORK10 voor 10% korting!

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief