Menu
Stuur een Whatsappje naar +316 888 00 666
2.2m
Dagtocht naar Bear Mountain in New York

Dagtocht naar Bear Mountain in New York

Dagtocht naar Bear Mountain in New York

Een dagtocht naar Bear Mountain in New York is perfect als u aan de stad wilt ontsnappen en ook graag natuur wilt zien tijdens uw vakantie. De Indian Summer is een bekend begrip in Amerika: een warme periode in de herfst en de tijd van oranje en goudgele bomen in de uitgestrekte bossen. De veranderende natuur is geweldig om te zien als u in het najaar in Manhattan bent. Boek deze dagtocht, leun achterover en ontspan, terwijl u per boot naar Bear Mountain gebracht wordt. Hier heeft u vervolgens een paar uur de tijd om de bezienswaardigheden te bekijken.

Boek uw dagtocht naar Bear Mountain in New York hier

Het historische Bear Mountain

Bij deze dagtocht wordt u naar Bear Mountain gebracht, een natuurgebied gelegen in de Hudson Highlands in New York State. Bear Mountain ligt op ruim zeventig kilometer van Manhattan en al vrij snel na vertrek zult u zien dat de skyscrapers zich verruilen voor een groene omgeving. In de maanden september, oktober en november, wanneer deze tocht plaatsvindt, kleuren de bomen langzaam geel en oranje.

Herfst in New York State

Ervaar de herfst in New York State met deze dagtocht. U vaart in ongeveer tweeënhalf uur naar de eindbestemming en komt langs een aantal interessante bezienswaardigheden, zoals the Palisades, Grant’s Tomb, the George Washington Bridge en the Cloisters. Naast het prachtige uitzicht, is er ook een Oktoberfest aan boord. Bestel iets van het Duitse menu met Oktoberfest-thema en luister naar de Duitse livebands die Oom-pah en Polkamuziek spelen, terwijl de boot verder noordwaarts vaart over de rivier de Hudson. Na enkele uren bereikt u Bear Mountain.

Hier zet u voet aan wal en heeft u drie uur de tijd om de verschillende bezienswaardigheden in dit gebied te bekijken. Bezoek bijvoorbeeld de Trailside Museums and Zoo, de Estuarine Reserve and Bird Refuge op Iona Island, Perkins Tower, de draaimolen of het paviljoen. Deze dagtocht is perfect als u vaker in New York City bent geweest en meer van de omgeving wilt zien. Na drie uur sightseeing kunt u weer heerlijk plaatsnemen op de boot, waarna u omringd door natuur terugvaart naar Manhattan en ‘s avonds rond 17.30 uur aankomt bij het vertrekpunt.

Dagtocht naar Bear Mountain - George Washington Dagtocht naar Bear Mountain - The Cloisters

Praktische informatie

Nadat u de tour heeft geboekt, ontvangt u een voucher per e-mail. Deze kunt u uitprinten en inwisselen voor een boardingpass, of als mobiel ticket laten zien op uw smartphone.

Maaltijden zijn niet inbegrepen tijdens de tour. Frisdrank, wijn, bier, cocktails, sandwiches, hotdogs en snacks zijn te koop bij de bar aan boord.

Deze dagtocht is enkel in september, oktober en november beschikbaar.

  • Vertrekpunt: Pier 83, Hudson River Greenway
  • Vertrektijd: 9.00 uur
  • Duur: ongeveer 8 uur (2,5 uur varen, 3 uur ter plaatse, 2,5 uur terugvaren)
    Omstreeks 17.30 uur bent u terug bij het oorspronkelijke vertrekpunt

Koop uw tickets voor de dagtocht naar Bear Mountain in New York hier

Dagtocht naar Bear Mountain - Bear Mountain en het meer

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets