Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York

Koop tickets nu
Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York

Tijdens de Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York bezoekt u de Niagara Falls in één dag! De Niagarawatervallen behoren tot de grootste watervallen ter wereld en u kunt ze bezoeken tijdens uw trip naar New York. Bereid u voor op een lange dag met veel reizen, met als beloning het bewonderen van dit iconische natuurverschijnsel: een once in a lifetime experience! Deze dagtocht is een unieke kans om de Niagara Falls te zien vanuit New York.

Boek de Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York hier

Maid of the Mist

U stapt ‘s ochtends vroeg op de bus bij het centraal gelegen opstappunt. De busrit duurt in totaal zo’n 7 tot 8 uur, afhankelijk van het verkeer. De bus heeft beperkt wifi en er is een toilet aan boord. Halverwege wordt er gestopt voor een korte pauze en kunt u even uw benen strekken. Toen ik de tour testte, arriveerde ik tegen het einde van de ochtend bij de watervallen en ging direct aan boord van the Maid of the Mist (tickets hiervoor zijn direct bij te boeken). Deze boot vaart dichtbij de watervallen. Iedereen krijgt een poncho uitgereikt en dat is geen overbodige luxe, door de kracht spat het water honderden meters ver. Deze boottocht is een must-do als u de watervallen bezoekt!

Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York - Maid of the Mist Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York - Uitzicht vanaf Maid of the Mist

Goat Island

Ik had na de boottocht de gelegenheid om ook even zelf rond te kijken en besloot de observation tower te bezoeken. Dit uitkijkpunt biedt een mooi uitzicht op de watervallen. Bent u goed ter been, dan raad ik u ook aan om de klim te maken naar het naastgelegen Crow’s Nest. Voor dit uitkijkpunt moeten flink wat trappen beklommen worden, maar dit is de moeite waard. Crow’s Nest ligt dichter bij de watervallen dan de observation tower en het uitzicht is er dan ook prachtig. Vergeet uw poncho niet, want ook hier wordt u flink nat! De laatste mooie plek bij de watervallen die met de tour wordt bezocht is Goat Island. Dit eiland ligt midden in de Niagara River, tussen de Bridal Veil Falls en Horseshoe Falls. Vanaf hier heeft u dan ook weer een heel ander zicht op de verschillen watervallen. Sightseeing maakt hongerig, en u kunt ervoor kiezen om een lunch, bestaande uit een all-you-can-eat-buffet in een van de casino’s, ter plaatse bij te boeken. Het buffet is van goede kwaliteit en biedt voor ieder wat wils. In de loop van de middag stapt u weer aan boord van de bus voor de terugtocht naar Manhattan, waar u aan het eind van de avond arriveert.

Erics Tip: De indeling van de tour kan per keer verschillen, dit is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de verkeersomstandigheden. Ik raad u aan om de all-you-can-eat lunch ter plaatse bij te boeken, de overige lunchmogelijkheden in de omgeving zijn namelijk beperkt.

Praktische Informatie

Na aankoop ontvangt u per e-mail een voucher die u kunt uitprinten en gebruiken als ticket voor de dagtrip, of kunt laten zien als mobiel ticket op uw smartphone.

  • Vertrekpunt: Renaissance New York Times Square Hotel
  • Vertrektijd: 4.00 uur
  • Deze tour is seizoensgebonden

Boek de Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York hier

Dagtrip Niagarawatervallen per bus vanuit New York - Uitzicht vanaf Uitkijkpunt

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief