Gazillion Bubble Show op Broadway Tickets

Gazillion Bubble Show op Broadway Tickets

Bestel hier uw tickets

Gazillion Bubble Show op Broadway tickets kunnen eenvoudig online worden gekocht. Ik raad u aan om uw theatertickets te kopen voor u naar New York gaat, om tijd en geld te besparen. Opgevoerd in de New World Stages, is Gazillion Bubble Show een echte familieshow op Broadway. Dus neem uw kinderen mee en geniet van de duizenden bellen, laserstralen en andere spectaculaire effecten in deze show.

Koop uw kaartjes voor Gazillion Bubble Show hier

Koop Gazillion Bubble Show tickets, u betaalt geen servicekosten en kunt tickets ophalen bij het theater!

Familieshow in New York

De Gazillion Bubble Show is een bijzondere familieshow in New York, waarbij zelfs de allerkleinsten hun ogen uit zullen kijken. De show wordt al sinds 2007 opgevoerd op Broadway. Initiator Fan Yang is samen met zijn vrouw, kinderen en broer verantwoordelijk voor het spektakel. Als u de Gazillion Bubble Show bezoekt, kunt u rekenen op een regen van bellen in de zaal, en op allerlei trucs met bellen die op het podium worden opgevoerd. De combinatie met de spectaculaire effecten van laser, rook, kleuren en nog veel meer maakt Gazillion Bubble Show tot een levendige show van ruim een uur. Door de relatief korte duur, is de voorstelling ook erg geschikt voor kleine New York-bezoekers.

Gazillion Bubble Show op Broadway Tickets Gazillion Bubble Show op Broadway Tickets

Hoe koop ik Gazillion Bubble Show op Broadway tickets?

Gazillion Bubble Show tickets op NewYork.nl zijn authentiek en worden zonder tussenkomst van resellers aan u geleverd, waardoor de prijzen laag blijven. Nadat uw bestelling is verwerkt, ontvangt u een bevestiging per e-mail met de officiële voucher. Op deze voucher staat alle informatie die u nodig heeft. Op de dag van de voorstelling liggen de kaartjes klaar bij de kassa van het theater. Deze kunnen tot uiterlijk 30 minuten voor de show opgehaald worden op vertoon van een geldig identiteitsbewijs.

Zitplaatsen worden toegewezen door het theater, wat de reden is dat u bij het boeken nog niet precies weet welke stoelen u krijgt. Stoelnummers zullen duidelijk worden aangegeven op de tickets. Bij boekingen tot en met vier personen zit u gegarandeerd naast elkaar. Bij grotere groepen doet het theater zijn best.

Koop uw kaartjes voor Gazillion Bubble Show hier

Waarom kopen via NewYork.nl?

 • Geen onverwachte kosten. Wat u ziet is wat u betaalt!
 • Gegarandeerd de best beschikbare plekken op het moment dat u boekt
 • Nederlandstalige helpdesk: ik sta altijd voor u klaar, per mail, telefoon of WhatsApp
 • Betrouwbaar, veilig en snel
 • Betalen met iDeal, creditcard, Bancontact of PayPal
 • Flexibel! Als u voor een flexticket kiest, dan heeft u de mogelijkheid om tot 10 dagen voor de show te annuleren.

Stuur me een e-mail op [email protected] als u wilt boeken voor groepen van 10 personen of meer.

Erics Tip: Deze voorstelling is echt gericht op kinderen en die zullen zich hier dan ook zeker vermaken! Ze hoeven niet stil te zijn, kunnen opspringen van hun stoel en als ze geluk hebben zelfs even het podium op, wat de Gazillion Bubble Show tot een prima gezinsactiviteit maakt voor een (regenachtige) dag in New York.

Informatie over de voorstelling

 • Minimumleeftijd: voor alle leeftijden
 • Duur: ongeveer 85 minuten
 • Locatie: New World Stages / Stage 2, 340 West 50th Street
 • voor de zaalplattegrond van New World Stages
 • Het wordt afgeraden om kleding van kwetsbare stoffen te dragen in verband met de bellen die het publiek in worden geblazen. Er worden lasers en flitslichten gebruikt tijdens de show.
 • Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een ticket. Tickets voor kinderen jonger dan 2 jaar die op schoot zitten, zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar bij de kassa.
 • Wandelwagens moeten worden gestald bij de garderobe, de kosten hiervoor bedragen $1 per item.

Koop uw kaartjes voor Gazillion Bubble Show hier

Liever een andere musical dan Gazillion Bubble Show?

Bekijk hier een aantal andere Broadway musicals

Aankomende voorstellingen

  Bestel hier uw tickets voor The Gazillion Bubble Show Bestel hier uw tickets

  Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

  Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

  Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


  Zoek tickets
  van
  tot
  Zoek tickets