Gratis Films in Bryant Park

Gratis Films in Bryant Park

In Bryant Park kunt u elke zomer in de buitenlucht heerlijk gratis films bekijken tijdens de Bryant Park Movie Nights. Doorgaans wordt er van juni tot en met augustus elke maandagavond in Bryant Park bij the Lawn een film vertoond. Vanaf 17.00 uur kunt u een plaatsje zoeken en als het donker wordt, begint de film van de avond. Dit is meestal rond 21.00 uur. De film duurt tot uiterlijk 23.30 uur. Vanwege de populariteit van de Bryant Park Movie Nights, wordt aangeraden op tijd te komen om een plekje te bemachtigen. Veel locals nemen een deken mee en wat snacks om vooraf lekker te picknicken in het park.

Programma 2022

Wordt later bekendgemaakt.

Erics Tip: Voor een gezellige zomeravond in New York is dit een erg leuke activiteit. Kom echt op tijd want de filmavonden zijn erg populair. De meeste mensen komen tussen 18.00 en 19.00 uur. Om er echt een avondje uit van te maken, raad ik u zeker aan eten en drinken mee te nemen en natuurlijk een kleedje om op te zitten. De filmavond is ook een unieke kans om een gesprekje aan te knopen met locals die altijd wel in zijn voor een praatje! Tijdens de zomeravonden in New York kan het soms fris worden, het is dus slim een trui of jasje mee te nemen. U kunt ook gebruikmaken van het beroemde toilet in Bryant Park, vol met verse bloemen!

Gratis Films in Bryant Park - Filmavond

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief