Kerstmarkten in New York 2024

New York Kerstmarkten

Kerstmarkten in New York, zoals de Union Square kerstmarkt, zijn erg populair. Het is een droom van velen om New York een keer tijdens de kerst te bezoeken. De kerstversiering en de vele lichtjes brengen u echt in de kerstsfeer. Ik raad iedereen aan om met Kerstmis naar New York te gaan. U hoeft het traditionele bezoek aan een kerstmarkt niet eens te missen als u hier bent! Ik heb de mooiste kerstmarkten van New York op een rijtje gezet.

Contents

Kerstmarkten Tour

Wilt u een paar uur besteden aan het bezoeken van de beste NYC kerstmarkten samen met een gids? Dan raad ik u aan om de kerstmarkten wandeltour te boeken. U wandelt met een kleine groep over de verschillende kerstmarkten in New York.

Boek hier uw tickets voor de kerstmarkten wandeltour

Kerstmarkt op Columbus Circle

De Columbus Circle kerstmarkt bevindt zich in de zuidwestelijke hoek van Central Park, u kunt hem niet missen. De kerstmarkt is zo groot dat u er gemakkelijk enkele uurtjes kunt doorbrengen. Als u nog op zoek bent naar kerstcadeautjes, dan bent u hier aan het juiste adres. Er is houtwerk, chocolade, sieraden van opkomende ontwerpers, kleding en accessoires. Net als op de meeste Europese kerstmarkten kunt u hier genieten van gingerbread, cake en bratwurst. De kerstmarkt vindt elk jaar plaats van november tot december.

 • Seizoen: 28 november – 31 december
 • Openingstijden: maandag tot zaterdag 11.00 – 20.00, zondagen 11.00 – 19.00
 • Locatie: Columbus Circle, 8th Avenue hoek 59th Street

Kerstmarkten in New York - Columbus Circle Kerstmarkten in New York - Columbus Circle Kerstmarkt

Union Square kerstmarkt

De Union Square kerstmarkt bevindt zich in Midtown, in het hart van Manhattan. De sfeer is vergelijkbaar met de Columbus Circle kerstmarkt. Er zijn ongeveer 200 kraampjes, met zo’n groot aanbod is er voor ieder wat wils! U kunt hier opwarmen met een kom soep of warme chocolademelk. Het aanbod varieert van sjaals, hoeden en handschoenen tot zeep, kaarsen, kunst en huishoudelijke artikelen. Als u geluk heeft, krijgt u ook een kerstkoor te zien en te horen! De kerstmarkt van Union Square begint half november en eindigt op kerstavond.

 • Seizoen: 16 november – 24 december
 • Openingstijden: maandag tot vrijdag 11.00 – 20.00, zaterdagen 10.00 – 20.00, zondagen 11.00 – 19.00, gesloten met Thanksgiving
 • Locatie: Union Square op 14th Street

New York Kerstmarkten Union Square New York Kerstmarkten Union Square Kerst

Kerstmarkt in Bryant Park

De kerstmarkt in Bryant Park heeft niet alleen een andere naam, maar is ook een beetje anders dan de kerstmarkten die we kennen. Er zijn hier geen traditionele kraampjes, maar meer dan 125 winkels die op boetieks lijken, vandaar de naam “Winter Village”. De aangeboden producten zijn zeer verfijnd: sieraden, decoratieve artikelen, lokale gerechten en nog veel meer. Er is ook voor elk wat wils: jong, oud en zelfs uw huisdier! U kunt er onder andere pretzels, pannenkoeken en churros kopen, maar ook warme dranken. Als dat nog niet genoeg is, kunt u ook gaan schaatsen. De ijsbaan is open tot 22.00 uur en in de weekenden zelfs tot middernacht! De kerstmarkt in Bryant Park gaat al eind oktober open en loopt tot begin januari.

 • Seizoen: 27 oktober – 2 januari
 • Openingstijden: Dagelijks 11.00 – 20.00 uur
 • Locatie: Bryant Park, op 40th en 42nd Street & Fifth en Sixth Avenue

New York Kerstmarkten Bryant Park Kerstmarkten in New York - Bryant Park Kerstmarkt

Kerstmarkt in Grand Central Terminal

Elke dag bezoeken een miljoen mensen de overdekte kerstmarkt in Grand Central Terminal. Meer dan 70 kraampjes bieden tijdens de kerstperiode bijna zes weken lang een breed scala aan goederen aan. Veel ervan is uitstekend geschikt als kerstcadeau. U vindt er kleding voor jong en oud, handtassen, sieraden, verzorgingsproducten, speelgoed en kerstversieringen. Helaas vindt u hier geen eten en drinken. Het grote voordeel van de kerstmarkt is dat deze zich in Grand Central Terminal bevindt. Als het buiten te koud voor u wordt, dan kunt u zich hier opwarmen en wat geweldige kerstideeën opdoen. De kerstmarkt begint half november en eindigt op kerstavond.

 • Seizoen: 13 november – 24 december
 • Openingstijden: maandag tot zaterdag 10.00 – 19.00, zondag 11.00 – 18.00, gesloten met Thanksgiving
 • Locatie: Grand Central Terminal

New York Kerstmarkten Grand Central New York Kerstmarkten Grand Central Kraam

Wilt u alles weten over Kerst in New York? Schrijf u hier in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets