Gratis Yoga in Bryant Park

Gratis Yoga in Bryant Park

Gratis yoga in Bryant Park is niet alleen voor yogi’s, maar voor iedereen die graag wil oefenen tijdens een verblijf in New York. Er zijn veel yogascholen en -instituten, maar deze yogalessen op dinsdagochtend en donderdagavond in Bryant Park zijn gratis.

Bryant Park ligt op steenworp afstand van Times Square. Deze oase van rust is in de zomer het toneel van veel activiteiten zoals yoga, tai chi, filmfestivals, schermen, schaken en meer. Ook is er altijd gratis wireless internet aanwezig in het park.

Yoga klassen

De yogaklassen zijn van 30 mei t/m 29 augustus 2019 iedere dinsdag en donderdag gratis bij te wonen. Aanmelden is niet nodig en matjes worden gratis aangeboden ter plaatse. De yogaklassen zijn voor alle leeftijden en alle niveaus. Op dinsdag is de les van 10.00 tot 11.00 uur op het verhoogde gedeelte van het park en op donderdag is de les van 18.00 tot 19.00 uur op het grasveld.

Meer informatie vind je hier

Bryant Park in New York Yoga in Bryant Park in New York

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets