Gulliver’s Gate Miniatuurwereld

Gulliver’s Gate Miniatuurwereld

Gulliver’s Gate is een miniatuurwereld in New York vlakbij Times Square. Hier vindt u verschillende werelden onder één dak, een bijzondere attractie voor jong en oud middenin Manhattan. Het is te vergelijken met ons eigen Madurodam, of Mini-Europe in België. U reist in een paar uur door New York, maar ook door de rest van Amerika, Europa en Azië. Zelfs droomwerelden zullen aan u voorbijkomen. Al deze kleine gebouwen en landschappen zijn gemaakt door teams uit de betreffende gebieden en zien er dus echt zo uit als in werkelijkheid. Gulliver’s Gate maakt ook gebruik van de nieuwste interactieve technieken. Uw e-ticket is niet alleen uw entreekaartje, maar is ook in te ruilen voor een echte sleutel. Hiermee kunt u allerlei dingen in de verschillende werelden in werking zetten.

Gulliver’s Gate is momenteel gesloten. Ik raad u aan om het nabijgelegen Madame Tussauds te bezoeken.

Miniatuurwereld bij Times Square

In de spectaculaire miniatuurwereld van Gulliver’s Gate zijn ontelbaar veel bekende gebouwen te zien van over de hele wereld. En met een paar stappen staat u bij een oceaan, of het International Space Station. Alle gebieden zijn met elkaar verbonden door wegen waarover maar liefst 10.000 auto’s rijden, sporen met daarop zo’n 1000 treinen en alle andere denkbare vervoersmiddelen, zoals paarden en luchtballonnen. Gulliver’s Gate is de grootste miniatuurwereld van de Verenigde Staten. De totale ruimte is zo’n 4500 m2 groot en als je alles wilt bekijken kun je er rustig een paar uur rondlopen. Als je goed kijkt zie je overal grappige en verrassende details. Alles is op schaal, om precies te zijn 1:87. De poppetjes zijn zo’n 2 centimeter groot. De attractie is ook erg leuk om kinderen mee naartoe te nemen, er zijn verschillende verhogingen zodat ook de kleinste bezoekers alles goed kunnen zien. Wilt u zelf vereeuwigd worden? Ook dat is mogelijk, tegen een vergoeding kunt u een 3D-scan van uzelf laten maken en ergens in de miniwereld geplaatst worden.

Erics Tip: Gulliver’s Gate is een hele aparte attractie, niet te vergelijken met alle andere dingen die er in New York te doen zijn. De totale ervaring heeft niet zoveel met New York te maken, maar het gedeelte dat aan New York is gewijd is relatief groot en erg leuk om te zien. Zo kunt u Times Square bekijken in mini-formaat, inclusief werkende led-reclames!

Praktische Informatie

  • Openingstijden: dagelijks van 10.00 tot 20.00 uur
  • Locatie: W 44th Street, dichtbij Times Square

Gullivers Gate Miniature World 911 Memorial

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets