Kortingspas Meerdere Steden USA

Koop tickets nu
Kortingspas Meerdere Steden USA

De USA Sightseeing Pass is een kortingspas voor meerdere steden in de USA. Combineert u uw bezoek aan New York met een of meer andere steden in de Verenigde Staten, zoals Washington DC, Las Vegas of Miami, dan is dit een erg interessante pas om de bezienswaardigheden te bezoeken. Met één pas krijgt u toegang tot de highlights van verschillende grote steden, waaronder observatiedekken, musea en boottochten. Bezoekt u alleen New York? Dan heeft u voldoende aan de New York Sightseeing Flex Pass.

Koop de USA Sightseeing Pass hier

Hoe werkt de USA Sightseeing Pass

U koopt de USA Sightseeing Pass voor een bepaald aantal attracties, minimaal 5 en maximaal 30. U ontvangt de pas direct per mail, in de vorm van een QR-code. U kunt hem direct gebruiken in alle steden die bij de Sightseeing Pass zijn aangesloten. Hier ziet u een overzicht van de deelnemende steden en bezienswaardigheden. De pas is veel voordeliger dan losse tickets én het is een stuk praktischer. Met één pas kunt u overal terecht, dus u bespaart zowel tijd als geld.

Tours en Attracties

Met de USA Sightseeing Pass heeft u de keuze uit een paar honderd tours en bezienswaardigheden in verschillende grote steden in de Verenigde Staten, waaronder New York. Eén pas is geldig in alle steden, ideaal dus als u uw bezoek aan New York combineert met een andere stad of met een rondreis. In New York kunt u met de pas onder andere naar Empire State Building, Top of the Rock, American Museum of Natural History, Edge Observation Deck en One World Observatory. Hier vindt u een volledige lijst van deelnemende attracties in New York. (Voor New York scrolt u naar beneden in de lijst met attracties, die per stad zijn gerangschikt).

Multi City Voordeel Pass USA Empire State Building Kortingspas Meerdere Steden USA - New York

Hop-on Hop-off bussen

Een ticket voor de Hop-on Hop-off bus is een van de keuzeopties voor meerdere steden. De Hop-on Hop-off bus is de ideale manier om in korte tijd een stad te leren kennen, erg handig dus om hier op meerdere plekken gebruik van te maken! U mag in meerdere steden voor de Hop-on Hop-off bus kiezen als één van de attracties van de pas.

Fietsen en boottochten

Een andere populaire activiteit die u met de USA Sightseeing Pass kunt doen is fietsen. Zowel fietshuur als fietstours behoren in verschillende steden tot de keuzeopties. Ook boottochten staan in veel plaatsen op de lijst. Doe een sightseeing cruise in New York en vlieg op uw volgende bestemming met een airboat door de moerassen!

Erics Tip: “De USA Sightseeing Pass is een erg voordelige kortingspas voor een bezoek aan New York, gecombineerd met één of meer andere Amerikaanse steden. U koopt de pas voor minimaal 10 attracties. Afhankelijk van hoe lang u gaat, gebruikt u er in New York al snel zo’n 6. De overige kunt u dan in de andere steden inwisselen.”

Multi-Citytrips en Rondreizen

Veel mensen combineren hun bezoek aan New York met een ander deel van de VS. Las Vegas en Miami zijn populaire combi-bestemmingen, en New York is ook een geliefde tussenstop op weg naar de Amerikaanse westkust. De USA Sightseeing Pass is in al deze gevallen de perfecte kortingspas.

New York en Las Vegas

Als u uw trip naar New York combineert met een bezoek aan Las Vegas moet u deze pas zeker aanschaffen! In New York gebruikt u hem voor de bekende bezienswaardigheden en in Las Vegas kunt u naar de STRAT Tower of neem een van de tours om meer van deze unieke stad te zien!

Kortingspas Meerdere Steden USA - Grand Canyon Kortingspas Meerdere Steden USA - Las Vegas

New York en Florida

De USA Sightseeing Pass is geldig op verschillende plekken in Florida, namelijk in Miami, Key West & Orlando. Vliegt u na uw verblijf in New York door naar Miami? Gebruik uw overgebleven keuzeopties dan bijvoorbeeld om te watersporten of voor een interessante tour.

New York en de Oostkust

Ook als New York uw startpunt is voor een roadtrip aan de oostkust van de Verenigde Staten, is de pas voordelig. Hij is geldig in Washington DC en Philadelphia, dus bestel de pas en geniet van al het moois in deze historische plaatsen.

New York en de Westkust

Combineer een aantal dagen New York met een rondreis aan de westkust van de VS en u ziet veel van de hoogtepunten van het land in één keer. Waarschijnlijk doet u tijdens deze reis San Francisco aan, ook een USA Sightseeing Pass-bestemming. Koop de pas en u kunt naast de bezienswaardigheden in New York alle highlights van San Francisco bewonderen.

Koop de USA Sightseeing Pass hier

 

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets