NewYork.nl op het Verre Reizen Event

NewYork.nl staat dit jaar op het Verre Reizen Event in Den Haag! Op 18 en 19 mei kunt u bij mijn stand terecht voor gratis advies over uw reis naar New York. Of het nou gaat om goedkope tickets voor een Broadwaymusical, de beste hotels of tickets voor bezienswaardigheden: bij NewYork.nl bent u aan het juiste adres. En wilt u bijvoorbeeld een planning van dag tot dag? Dan bespreken we samen uw wensen en aan de hand daarvan ontvangt u een mooi programma, zodat uw reis nóg onvergetelijker wordt!

Gratis tickets en persoonlijk advies

Kom gezellig naar de stand voor een advies gesprek. Helaas is het niet meer mogelijk om te reserveren met Eric zelf, maar zijn collega’s staan u graag te woord. Wilt u gratis naar het Event? Dat kan! Klik hier en kies de tickets naar keuze. Klik op “In winkelmandje” en ga naar afrekenen. Daar kunt u de kortingscode NYC19 invoeren, waardoor het ticket gratis wordt.

Verre Reizen Event 2019

Het Verre Reizen Event vindt plaats op 18 en 19 mei 2019 in de Fokker Terminal in Den Haag. Ik sta met mijn NewYork.nl-stand klaar om al uw vragen over New York te beantwoorden.

Zie ik u daar?

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets