Paasweekend deal: tot 30% extra korting op de New York Pass + 1 extra dag Hop-on Hop-off bus!
Klik en bestel vandaag de New York Pass hier!

Menu
NewYork.nl op het Verre Reizen Event

NewYork.nl op het Verre Reizen Event

NewYork.nl-op-het-Verre-Reizen-Event

NewYork.nl staat dit jaar op het Verre Reizen Event in Den Haag! Op 28 en 29 oktober kunt u bij mijn stand terecht voor gratis advies over uw reis naar New York. Of het nou gaat om goedkope tickets voor een Broadwaymusical, de beste hotels of tickets voor bezienswaardigheden: bij NewYork.nl bent u aan het juiste adres. En wilt u bijvoorbeeld een planning van dag tot dag? Dan bespreken we samen uw wensen en aan de hand daarvan ontvangt u een mooi programma, zodat uw reis nóg onvergetelijker wordt!

Gratis tickets en persoonlijk advies van Eric

Wilt u zeker zijn dat u op het Verre Reizen Event geholpen kunt worden door mij of een van mijn vakkundige collega’s? Reserveer dan hieronder een gratis adviesgesprek van 25 minuten en ontvang daarbij 2 tickets voor het Verre Reizen Event ter waarde van 20 euro, op = op!

Maak hier uw gratis 25-minuten afspraak met Eric!

Verre Reizen Event 2017

Het Verre Reizen Event vindt plaats op 28 en 29 oktober 2017 in de Fokker Terminal in Den Haag. Ik sta met mijn NewYork.nl-stand vlakbij de in- en uitgang, standnummer 007, klaar om al uw vragen over New York te beantwoorden.

Zie ik u daar?

Comments are closed.

Erics New York Download de gratis app in de App Store
App store Google play
Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets