Oppas in New York

Oppas in New York

Zoekt u een oppas in New York? Wanneer u met uw gezin naar New York reist, wilt u misschien een middag of avond zonder de kinderen doorbrengen. Een babysitter in New York is dan een uitkomst! De Nederlandse Mirjam past op mijn eigen kinderen en ik ben erg blij met haar. Zij is ook beschikbaar om op uw kinderen te passen tijdens uw trip naar New York, zodat u kunt genieten van een zorgeloze middag of avond uit.

Reserveer uw oppas in New York hier

Oppasservice in New York

Mirjam is een Nederlandse die al 22 jaar in New York woont en zelf twee oudere kinderen heeft. Ze geeft Nederlandstalige privéwandeltours en is daarnaast beschikbaar als oppas. Mirjam kan oppassen in uw hotel, maar als u het leuk vindt dat uw kinderen met haar naar de bioscoop gaan of pizza gaan eten (tegen bijbetaling) of bijvoorbeeld even uitrazen in een speeltuin dan kan dat ook. U bepaalt zelf hoe en waar de beste manier is om uw kinderen in New York bezig te houden.

Oppas in New York - Mirjam Oppas in New York - Pizza Eten

Hoe werkt het

Selecteer de dag waarop u een oppas nodig heeft, kies het gewenste aantal uur en reken af. Mirjam zal vervolgens contact met u opnemen op het e-mailadres dat u heeft doorgegeven, om nadere afspraken te maken over de tijd, locatie, etc. De minimumleeftijd is 5 jaar, jongere kinderen vangt ze eventueel op in overleg. De kosten voor de oppasservice bedragen 25 euro per uur voor twee kinderen. Het minimaal aantal af te nemen uren is drie. Indien u meer kinderen wilt onderbrengen of andere wensen heeft, kunt u mij hierover mailen op [email protected].

Reserveer uw oppas in New York hier

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief


Zoek tickets
van
tot
Zoek tickets