Persbericht Eric’s New York App uitgebreid met ticketverkoop

Erics New York App Skyline

New York App biedt nu ook directe ticketverkoop

Amsterdam, 3 augustus 2017 – Eric van NewYork.nl heeft zijn gratis reisapp Eric’s New York uitgebreid, waardoor gebruikers nu direct tickets kunnen kopen via de app voor bijvoorbeeld attracties en Broadwaymusicals. De vernieuwde app werd in maart 2017 gelanceerd en is sindsdien meer dan 46.000 keer gedownload.

Eric begon zijn website www.newyork.nl in 2011, om iedereen die naar The Big Apple gaat zich als een echte New Yorker te laten voelen. Inmiddels heeft hij al 500.000 mensen op weg geholpen. Als uitbreiding op de site creëerde Eric de gratis, offline app met onder andere een stads- en metroplattegrond.

Om New York-reizigers nog beter te kunnen helpen, heeft Eric de optie om tickets direct via de app te kunnen kopen geoptimaliseerd. De tickets zijn gecategoriseerd op basis van attracties, shows, sportwedstrijden en kortingen. Met deze functie kunnen tickets veilig en makkelijk worden gekocht, waardoor reizigers hun kostbare tijd kunnen besparen en niet in de lange ticketrij te hoeven wachten.

Eric: ‘Ontdek de stad met mijn app als je gids. Het is alsof ik je persoonlijk door New York begeleid en je al mijn favoriete plekken van de stad laat zien. Net als op mijn site vind je in de app informatie over de bekende en minder bekende attracties in New York, aangevuld met mijn persoonlijke tips. Wil je iets bezoeken, maar heb je nog geen tickets? Dan kun je deze eenvoudig en direct via de app kopen. Je hoeft niks te printen en kunt de e-tickets gewoon bij de ingang op je telefoon laten zien. Makkelijker kan het niet!’

Op zoek naar openbare toiletten en gratis wifihotspots in New York? Dan zie je op de plattegrond in de app waar deze zich bevinden. En moet je ergens naartoe? Met de app ontdek je eenvoudig welke metro je kunt pakken. Eric: ‘De app is offline te gebruiken, zo kun je dus altijd de metroplattegrond met daarop alle lijnen en stations checken. Dankzij de ingebouwde GPS zie je ook precies waar je bent en wat er allemaal in de buurt is!’ En als je benieuwd bent wat er allemaal te doen is in New York tijdens je verblijf, check dan de kalender voor een overzicht van alle evenementen. Mocht je nog vragen hebben over New York, dan kun je Eric met één druk op de knop mailen of een WhatsApp-bericht sturen.

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief

Zoek tickets