RiseNY op Times Square

Koop tickets nu
RiseNY op Times Square

RiseNY op Times Square in New York is een ervaring waarbij u de stad vanuit een ander perspectief kunt ontdekken. Tijdens een unieke rit vliegt u langs en over verschillende bezienswaardigheden in New York. Geuren, wind en beweging zorgen ervoor dat de rit nog realistischer wordt. Daarnaast komt u bij RiseNY meer te weten wat New York City heeft gemaakt zoals we het vandaag de dag kennen.

Reserveer hier uw tickets voor RiseNY

Ontdek RiseNY op Times Square

Bij binnenkomst komt u langs zeven verschillende ruimtes die elk een eigen thema hebben: Financiën, Skyline, TV/Radio, Mode, Muziek, Broadway en Film. U kunt zelf bepalen hoeveel tijd u hier besteedt. In de ruimtes kunt u meer te weten komen over hoe deze thema’s de stad gevormd hebben en hoe deze vandaag de dag terugkomen. Wanneer u RiseNY bezoekt kunt u plaatsnemen op de bank van Friends, verschillende kleding van Broadway zien en van alles leren over de geschiedenis van New York.

Vlucht over New York

Aan het einde van de experience komt u, naar mijn mening, bij het leukste gedeelte: een vluchtsimulatie over New York. Neem plaats in de stoelen van het theater en laat u door New York vliegen. Het enorme scherm, wat u eerst niet zult zien, heeft een doorsnede van 12 meter, bevindt zich 180 graden om u heen en toont beelden in 8K. De bewegende stoelen geven u het gevoel dat u door de stad vliegt. Wind, mist en geuren maken de rit nog realistischer. U kunt het vergelijken met een IMAX ervaring.

Erics tip: Wanneer u in New York bent kan een bezoek aan Times Square niet missen. Wilt u in deze buurt meer tijd besteden, iets leren over New York en/of is het weer niet aangenaam en bent u opzoek naar een overdekte activiteit, dan is RiseNY een goede optie om naartoe te gaan. Hier kunt u een uur van uw tijd besteden en New York op een andere manier ervaren. De beste tijd om RiseNY te bezoeken is doordeweeks, want dan zijn de rijen korter dan in het weekend.

Praktische informatie

  • Locatie: 160 West 45th Street, naast de McDonald’s op Times Square

Reserveer hier uw tickets voor RiseNY

Tickets voor RiseNY zijn ook inbegrepen in de Sightseeing Day Pass en Flex Pass

RiseNY op Times Square - Set RiseNY op Times Square - Attributen

Wat is RiseNY?

RiseNY is een ervaring in New York waarbij u de stad vanuit een ander perspectief kunt ontdekken. Lees meer hier.

Hoe lang duurt een bezoek aan RiseNY?

Een bezoek aan RiseNY duurt ongeveer 60 minuten. Lees meer over de ervaring hier.

Was dit artikel nuttig? Raad het aan door mij een beoordeling te geven:

Door verder gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies en de privacy policy. Lees meer hier.

Aanmelden voor mijn nieuwsbrief